Z původních plánů totiž vypadl slovenský herec Maroš Kramár (50). A ani MartinDejdar (44) nakonec »neprošel«.

„Zásadní postavy a tváře z prvního filmu zůstávají. Tedy floutkové, které hrají Lukáš Langmajera Kryštof Hádek. Krampol dostal roli majitele penzionu a rozezleného otce, jemuž se zaplete dcera s Lukášem,“ prozradil producent Adam Dvořák o volném pokračování filmu Bobule. Ten získal na Tiburon Film Festivalu v Los Angeles cenu za nejlepší komedii.

Fotogalerie
3 fotografie

Krampolovi zahraje manželku Jana Švandová, v dalších rolích se objeví Lubomír Lipský, Tereza Voříšková, Miroslav Táborský a Václav Postránecký.

„Nastoupil jsem vlastně do rozjetého vlaku. Název filmu zabral, to se to pak hraje!“ řekl Blesku nadšeně Krampol, jenž nastoupil místo pracovně zaneprázdněného Kramára. Štáb se z Prahy přesune na jižní Moravu do vinic, kde se odehrává většina děje. Do něj zasáhne také Jiří Korn nebo Jan Antonín Duchoslav, proslulý ze Sněženek a machrů.

„Získali jsme špičkového scenáristu Tomáše Holečka. Podílel se na scénáři ke kultovním Rafťákům a na sitcomu Comeback na Nově. Je fakt co točit,“ pochvaluje si Adam Dvořák z filmové společnosti Bioscop.