„Na muzikálu pracujeme dál, ve středu začíná předprodej a o víkendu proběhnou konkurzy,“ řekl Blesku.

V tuto chvíli je z obsazení známá pouze Iveta Bartošová, na jejímž účinkování se už producenti dohodli i s jejím manažerem a manželem Jiřím Pomejem. Ostatní účinkující ještě nejsou »dořešeni«.

Fotogalerie
3 fotografie

Minulé tři týdny se producenti Dětí ráje scházeli především kvůli »válce« s konkurentem Oldřichem Lichtenbergem. Právnickými záležitostmi se podle svých slov bývalý hudební magnát a spolumajitel hudebního vydavatelství Viktor Mráz už zabývat nehodlá. „Chci se teď soustředit na to, aby vzniklo co nejlepší dílo, ostatní nechám na odbornících. Výzvu jsme obdrželi a tento týden ji předám právníkovi,“ uvedl. „Máme s Michalem Bělouškem smlouvu na licenci. A pokud ji soud zpochybní, zařídíme se podle toho,“ dodal.

Sešel se i s Michalem Davidem. „S Michalem jsme byli minulý týden na obědě, řekli jsme si, že jde o obchodní záležitost a nenecháme si tím narušit osobní vztahy,“ překvapivě tvrdil Mráz Blesku. Michal David schůzku potvrdil. Tento víkend proběhnou na pražském Výstavišti konkurzy na muzikál. „Přihlásilo se už šedesát nebo sedmdesát zpěváků a herců,“ upřesnil Mráz.

Lístky na muzikál, jehož hvězdou je zatím jen Iveta Bartošová, se začínají prodávat již dnes. Bez ohledu na to, kdo bude vedle Bartošové zpívat i zda muzikál nezarazí soudní proces.