Důkazy pro Zuzanu Belohorcovou (33)! Na vlastní oči se může v Blesku přesvědčit, jak se její přítel Vlasta Hájek (33) snažil... Ač chodí s bývalou učitelkou erotiky z Peříčka, neopomněl si hýčkat svou milenku Lucii Svitákovou (34). Navštěvoval ji doma, psal jí SMS. Ale tak, aby Zuzana nic nevěděla.

„Z mé strany to není vykonstruované. Není to směšné a Zuzana to sama ví,“ trvá si na pravdivosti svého dlouholetého vztahu s přítelem Belohorcové Lucie. Vlasta jí psal, kde je. V Miami, na Slovensku... Nebo že zrovna nemůže, protože má Zuzu v zádech...

Všechny aktéry milenecké aféry Blesk nafotil minulý týden na Strahově při ostré výměně názorů. Přeli se, zda Hájek je či není čistý jako lilie.

„Já jsem nevěru zapřela. Celou dobu jsem jí to zapírala. Protože jsem si řekla, že pana Hájka podržím,“ říkala po provalení Vlastových záletů Svitáková. Pak však změnila názor. Hájek se od ní distancoval, navíc Belohorcová tvrdila, že ji nezná. Přitom po nevěře už dávno pátrala a měla na milenku z Mělnicka i telefonní číslo.

Fotogalerie
9 fotografií

„On jí vytlačil díru do hlavy, že se mnou nic neměl. Mám však od Hájka uložené textovky, mám fotky s ním. Scházeli jsme se, když byla Zuzana na Slovensku,“ říká nyní otevřeně Svitáková, která už prozradila, že s Hájkem spí už deset let.

„Pište si, co chcete. Já tohle nebudu vůbec komentovat,“ snažil se v pondělí vyzout přímé odpovědi na SMS a fotografie, které poskytla Lucie Blesku. Zuzana Belohorcová telefon nezvedla a raději ho »vytípla«. Mlčeti zlato...