Blesk má fotky z jejich tajných schůzek, jež neunikly jednomu ze čtenářů.

„Jezdí za ní na Mělnicko do baráku. Tím svým fárem. Potom, že je s Belohorcovou nerozlučný pár,“ prozradil Blesk.cz očitý svědek. Podle něj je Hájek již několik měsíců častým návštěvníkem vdané Lucie, matky dvou dětí.

Blesku se podařilo vyfotit Hájka s Lucií nejen před jejím domem, ale následující týden před jeho malostranskou kavárnou. Vlasta Hájek na dotaz Blesku, co je to za ženu, se kterou se tak pravidelně stýká, reagoval nejistě: „Byl jsem se tam podívat na barák, který je na prodej. Jel jsem z lakovny z nedaleké Nové Vsi, kde jsem se stavil doplatit nástřik zadního víka na ferrari,“ snažil se zlehčit situaci Hájek. To, že se s Lucií zná, nepopřel, ale o intimním vztahu s ní nechtěl ani slyšet.

Fotogalerie
7 fotografií

„Znám ji od roku 1998, její dcera byla osm let vedena u mě v modelingové agentuře,“ hájí se Hájek. I další schůzku přítelkyně Lucie u sebe v restauraci zlehčil pouhou přátelskou návštěvou.

Jenže Lucii, utajované přítelkyni Vlasty Hájka, došla trpělivost a po dlouhém váhání Blesku přiznává: „Jezdil za mnou. Něco jsme spolu měli!“
Zuzana Belohorcová nevycházela z údivu. „To jste mě zaskočili. O ničem nevím. Ale člověk nikdy neví...“ odvětila Blesku. A hned začala situaci rázně řešit. Posadila Hájka do auta a vydala se na schůzku s Lucií.

Jak na nevěru zareagovala podváděná Zuzana Belohorcová? Co se dělo na tajném setkání na Strahově? Jak se vyřizovaly účty?