„Není tam žádné chycení za ruku! Chcete pikantní foto, jak jsem s Bárou v posteli?“ reagoval včera podrážděně Trnavský na usvědčující milenecké záběry, které Blesk exkluzivně pořídil na pozadí romantické Prahy.

„My jsme spolu šli pouze na projekci do studia MAT na pražském Karlově náměstí. A pak jsme se odešli nadýchat vzduchu,” bránil se Trnavský, který si coby inženýr Jan Haken zamiloval Munzarovou v roli seriálové doktorky Barnové.

Fotogalerie
1 fotografie

„Byli jsme spolu opravdu jen na projekci v Matu,“ vykrucovala se Bára na natáčení seriálu. Jako by nevěděla, že z Karlova náměstí, kde sídlí kino Mat, je to do jejích domovských Modřan, kam spolu pěšky zamířili, jedenáct kilometrů! Munzarová má zřejmě strach, že zveřejnění jejich vztahu zkomplikuje rozvod mezi ní a hercem Jiřím Dvořákem, s nímž má šestiletou dceru Aničku. Dvořák totiž na informace o nevěře svojí ženy podpořené fotografiemi reaguje značně podrážděně...

„Bára se s manželem Jiřím Dvořákem rozvádí, hádají se. Nerozvádí se však kvůli mně! To si klidně zjistěte. Já nejsem příčinou,“ pokoušel se přesvědčit Blesk rozčilený Trnavský.

Stálé zapírání očividného vztahu už unavuje i kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Nechápu, proč nekápnou božskou, už se to táhne skoro rok,“ nechala se slyšet jejich seriálová kolegyně.


Výlet herecké dvojice: Vltava, restaurace a pak domů!
Takhle chodí Munzarová s Trnavským


Herecká dvojice Bára Munzarová (37) a Martin Trnavský (39) Blesku neunikli! Dost odvážně si vyšli společně podél Vltavy, a tak se alespoň zpočátku snažili chovat jako běžní turisté na procházce.

Každý z nich si telefonoval, občas prohodili nějaké slovo. Jarní sluníčko a romantické nábřeží metropole v nich jen umocňovaly vzájemné jiskření. Za chvíli se z nich stali milenci, kteří mají oči jenom pro sebe. Slovo dalo slovo a cílem jejich výletu se stala útulná podolská restaurace, kde připravují báječné japonské sushi.

Co víc si ještě přát? Nejradši ještě větší samotu!A tak se pár zaláskovaný už v seriálu Ordinace v růžové zahradě vydal k domu, kde bydlí Bára a její rodiče. Martinovi cesta vůbec nepřipadala cizí. Jako by ji šel už poněkolikáté.

O rozvodu Báry Munzarové a Jiřího Dvořáka čtěte zde.