Blesk oba herce sledoval při celé jejich pražské romantické procházce, která jen zpečetila rozvod se sympaťákem Jiřím Dvořákem (42).

Jarní Vltava, panorama Hradčan a nakonec tradá domů do přísně střeženého soukromí. Tak si milenecký pár, který se nejvíc sblížil v seriálu Ordinace v růžové zahradě, vychutnával sexuálně nabitou jarní atmosféru. Rozvod nerozvod… Trnavský se vykrucuje, že Munzarová je jenom kamarádka. Ale nadarmo se neříká, že »kamarád taky rád«…

„Já nevím, z čeho mě teď zkoušíte. Takže náš hovor v tuhle chvíli končí,“ reagoval zpočátku Trnavský, když se ho Blesk.cz zeptal na důvěrný vztah s Munzarovou, dcerou Jany Hlaváčové (71) a Luďka Munzara (76).

Otázky o společném životě pak odrážel slovy: „S Bárou Munzarovou jsem kamarád, ale nežiju s Bárou Munzarovou. Co to je za blbost?“ „Bářino manželství ztroskotalo. Martin je jejím mužem číslo jedna,“ potvrdil hereččin kolega.

Fotogalerie
1 fotografie

Její dosavadní manžel Dvořák, který se od Báry odstěhoval už loni, Blesk.cz včera krach manželství potvrdil. „Je pravda, že se rozvádíme.“ A jestli je to otázka brzkého času? „Doufejme, že ano. To už si říkám pár měsíců,“ prozradil herec, který si rozkol a nevěru nanečisto s Bárou vyzkoušel už na obrazovce v seriálu Pojišťovna štěstí.

Pouze Munzarová, která má s Dvořákem dceru Aničku (7), se nechce k tématu nijak vyjadřovat a nezvedá telefon. Trnavského jí sice z Ordinace odvolali, v Brně ve spolku Frýda spolu ale hrají v tragikomedii Jako Thelma a Louise. „Jsou skvělá dvojka jako málokdo. Moc jim to spolu navíc sluší,“ stojí v internetových ohlasech, které schvaluje přímo principál Trnavský! Toho odvolání z Ordinace, kde si mohl užívat Bářiny přítomnosti, dodneška mrzí. Dostal sice roli ve slovenské verzi Ordinace, tam však bude svádět úplně jiné herečky.