Trnavský tvůrcům Ordinace vyčítá konec své postavy, která ho vystřelila na výslunní popularity, štáb zase nemůže Trnavskému odpustit, jak o zákulisí Ordinace mluvil v médiích. A tak obě strany začaly vytahovat špinavé prádlo na veřejnost!

„Nechápu, proč jsem musel v Ordinaci skončit. Moje postava, kterou mají lidé fakt rádi, se mohla klidně dál vyvíjet a nemusela umírat. Asi někomu vadilo, že jsem si upravoval scénář tak, aby vůbec dával smysl,“ vyjádřil s Trnavský v několika rozhovorech.

Jenže jeho nelichotivá tvrzení pořádně namíchla štáb Ordinace. „To je nehoráznost, co tvrdí. Ten člověk se zamiloval do své slávy, kterou mu Ordinace přinesla. A představa, že o ní přijde se svým koncem v seriálu ho tak děsila, že dělal neuvěřitelné věci, jen, aby se v Ordinaci udržel,“ kontruje jedna z produkčních nejsledovanějšího tuzemského pořadu.

Jak se chtěl Trnavský udržet? „Nejprve navrhoval, že by inženýr Haken při pádu z lana nezemřel a jen by ochrnul a byl by na vozíčku a doktorka Barnová by se o něj starala. Když mu to scénáristé se smíchem zamítli, tak začal tlačit přes Munzarovou, která byla jeho milenkou. Chtěl po ní, aby ona podmínila své setrvání v seriálu jeho setrváním,“ vypočítává produkční.

Nakonec se Trnavský se svým koncem smířil a domluvil si roli ve slovenské verzi Ordinace. Jeden pozitivní aspekt, pro populárního herce konec v ještě populárnějším seriálu měl.

Podle posledních zpráv se Trnavský zase vrátil ke své dlouholeté přítelkyni Haně Zapletalové. Od té utekl kvůli románku s hereckou kolegyní Bárou Munzarovou. „Promiňte, jsem právě na lyžování v Itálii. Zavolejte mi v pondělí až se vrátím,“ vyhýbavě odpověděl Trnavský, když jsme se ho na návrat do náruče Zapletalové zeptali.