Svůdná modelka Petra Faltýnová, která se koncem loňského roku dočkala od manžela Simona Štekla (30) hrozby rozvodových papírů kvůli záletům, inkasuje honoráře ve stovkách tisících korun.

Žádnou barvu
V Itálii si nechala pojistit nohy, obličej, prsa, zadeček a především vlasy!
"Speciálně na ně mám hodně zakázek, takže jakákoli nehoda by pro mě znamenala trvalý následek," vysvětluje Petra. Dlouhé vlasy si nikdy nenechala obarvit, zato jim pravidelně dopřává kadeřníka Honzu Těšíka. "Stěžuje si, že má s nima hodně práce. Říká, že mám vlasů na tři hlavy."

 

faltýnová
Autor: Vladimír Štross

 

Diety vyškrtla
Deset let cvičí pod dohledem osobního trenéra.
"Dávno jsem pochopila, že pohyb a stravování jsou těmi nejlepšími způsoby, jak si udržet šik postavu." Diety si odbyla v mládí, dnes se snaží jíst menší porce až osmkrát denně. Miluje polévky od maminky a nikdy v životě neochutnala hamburger. "Přijde mi to moc chutí v jednom. Tomu neholduji."

Na přehlídky ve svých

Petra má nožku velikosti 6. Jako většina slavných krásek i Petra »ulítává« na střevících s podpatky. Vlastní boty si dokonce vozí s sebou na přehlídky. "Erární boty odmítám. Nikdy nevíte, kolik holek v nich chodilo před vámi. Lépe se cítím ve svých," dodává modelka.

Spánek zabírá
S líčením to nepřehání.
"Není nad přirozenost," říká modelka. Ani v koupelně u zrcadla neztrácí zbytečně čas, ranní hygiena jí zabere sotva pět minut. Péči o pleť ale nepodceňuje. "Používám speciální krémy a ráda se prospím, když mám volnější den. To je nejlepší lék na krásu."

 

Petra Faltýnová se svlékla pro Jakuba Ludvíka
Autor: Pro Blesk - Jakub Ludvík

Vylepšená prsa
Prsa si nechala chirurgicky vylepšit. "Decentně, ani to není poznat," usmívá se a dodává: "Víc k tomu neřeknu, tohle je soukromá věc." Prsa patří do »balíčku« krásy, který si Petra nechala pojistit v době, kdy žila v Itálii. Ročně platí kolem 7 tisíc eur, což je zhruba 180 tisíc korun!
Pojistila si nejen tělo, ale i ušlý zisk po dobu běžných nemocí.

Nohu hyzdila jizva
Dlouhé sametové nožky ráda ukazuje.
Předloni také skončila ve trojlístku slavných žen s nejkrásnějšíma nohama českého showbyznysu.

Vítězství jí »vyfoukla« Kateřina Kristelová a Petra výsledky zpochybnila. "Už to neřeším, jsme v Čechách a nedivím se." Na své nohy je velmi opatrná. Při jednom focení si po pádu zranila koleno. Než se uzdravilo, měla na noze nepěknou jizvu. "Dostala jsem za ni dva až tři tisíce korun," říká modelka, která nárokovala ušlý zisk.

301186:gallery:true:true