Na Míšu dopadá smutek: "Pokaždé, když opouštím místo, kde se mi líbí, tak je mi to samozřejmě líto," svěřila se Blesku. "Věděla jsem, že je to záskok, který jednou skončí," dodala Ochotská.

Velmi dobře si uvědomuje, že doplatila na finanční krizi, která zasáhla i Novu. Nebýt jí, televize by vybrala k půvabné Michaele vhodného moderátora a dala jí šanci třeba v původně plánovaných poledních nebo nočních zprávách. Jenže udeřilo kruté šetření a osud nových zpráv je ve hvězdách.

"O práci se nebojím, té mám dost. Bude se mi ale stýskat po práci, které jsem propadla," tvrdí Ochotská, která má brzy moderovat prestižní soutěž světové Miss Europe&World Junior. Moderátorka stane už potřetí na jednom jevišti s nejkrásnějšími dívkami světa od patnácti do jedenadvaceti let.

Také pokračuje v natáčení páté řady Pojišťovny štěstí, kde hraje Edinu Krásovou. A kvůli svému příteli, fotbalistovi Tomáši Ujfalušimu, si vedle angličtiny, němčiny, ruštiny a francouzštiny přibrala španělštinu, aby se v zemi, kde její miláček působí, domluvila. Jenže zprávy jsou podle znalců něco jako droga. Kdo jednou propadne, chce zůstat.

Fotogalerie
3 fotografie