"K mému velkému překvapení jsem dostala jsem i krásné smsky a některé mě opravdu dojaly," řekla herečka, která po pěti letech končí v nejsledovanějším seriálu Primy VKV (dříve Rodinná pouta) a přesouvá se do nejsledovanějšího seriálu na Nově Ordinace v růžové zahradě.

Fotogalerie
4 fotografie


Ke svému odchodu z Primy dodala, že ti, kterých se to týká, o něm věděli. Hercům ovšem prý nic neřekla. "Ale oni se mnou přeci také své pracovní nabídky nekonzultují…" namítá Dana.

Prý vůbec nečekala, jaká kauza se kvůli jejímu přestupu rozjede. S manželem a synem odjela do Londýna a sledovala ji na internetu.

Nemá Morávková výčitky, že se kvůli ní stěžejní seriál Primy může zastavit? "To je, jako kdybychom dělníkovi vyčítali, že pokud odejde, skončí fabrika. To je přeceňování herců i jejich možností," řekla internetové verzi MF DNES a dodala, že podle jejích informací by měl seriál VKV stejně končit.

A jaká bude její nová postava v novácké Ordinaci v růžové zahradě? Prý lékařka a charakterem úplně jiná než proradná Andrea z VKV.

O tom, kdo nahradí Danu Morávkovou v oblíbeném pořadu Hádej, kdo jsem, čtěte zde.