Těžko říci, zda je Jiří Pomeje víc kreativcem nebo mužem, jenž své krásky na louce showbyznysu radostně pase, eroticky sune k lukrativním výšinám. Těžko říci, zda v sobě dokáže zapřít majetnický pud muže, protože sláva milované mu je přednější. Dokonce natolik, že ji před objektivem obnažuje a stylizuje, aby z toho co nejvíc jiných chlápků mělo pnutí v poklopci..

Fotogalerie
2 fotografie


S exmanželkou Míšou Kuklovou to Jirka rozjel už v devadesátých letech a v plné parádě. Tenkrát spolu tvořili krásný a šťastný pár. Ona si jeho lásku vyseděla u postele, na níž byl po úraze v nemocnici připoután. Ztělesňoval velkého dominantního chlapa, který ji ochrání. A myslela si to i v době, kdy souhlasil, aby se stala playmate české mutace Playboye.

Michaelu Kuklovou tenkrát fotil Vláďa Gdovín, který se v Playboyi proslavil sérií erotickým fotek čtyřicátnice Jany Švandové. Gdovín měl tehdy dveře otevřené, na štábu Playboy nešetřil. Hlavním režisérem se však stal Pomeje: „To on Míšu provokoval k pózám, které by si Gdovín nedovolil. To on ji dřel bradavky ledem, aby vystouply. Docela nás dostal, tyhle triky jsme v dřevní polistopadové době neznali. A ona ho poslouchala na slovo. Nechala si všechno líbit. Byla moc milá, ale taky dost prostá, zkrátka naivní,“ vzpomíná na tehdejší dobu dodnes vyhledávaná vizážistka, která chce zůstat v anonymitě.

Co si o Jirkovi Pomeje myslí Ondřej Höppner? Najdete ZDE!

Důvěřivá je i současná Pomejeho žena, Iveta Bartošová. I ona, stejně jako Kuklová, patří k poddajným ženám, které muž typu macho vzrušuje. To kvůli němu si nejspíš svlékla podprsenku a dovolila, aby se její, léty pěstovaný staus princezny přetavil na image sexuální dračice.

Psychicky labilní Iveta zatím světu ukázala vnadná prsa, což kdejaká jiná anonymní holka na pláži beztrestně udělá. Ale Iveta je mediálně sledovaná a musí počítat s adolescenční reakcí syna, kterého komplikovaně opět dostala do páče. Zkrátka je tu dilema: syn Artur a taky milovaný choť Jiří, který na ní vsadil, dostal ji z nejhoršího a se vší pravděpodobností Ivetu po svém miluje. Ale to neznamená, že by v rámci popularity (potažmo peněz?) neukázal i její erotický bod Gé. Show must go on, říká klasik a zřejmě i snaživý manžel Pomeje...