Dosud Ivetu k tomuto kroku nepřesvědčil dokonce ani dvoumilionový honorář!

"Foťte dál, ať všichni vidí, jakou mám krásnou ženu. Jsem na ni hrdý!" vytasil se nečekaným gestem Pomeje, když Blesk zastihl zpěvačku "nahoře bez" na pláži v egyptské Hurghadě. V tu chvíli totiž stejně už nezbylo ani Ivetě než "jít s pravdou ven". Dosud se Bartošová skrývala nejen před veřejností, erotické tabu vytvářela i svým milencům.

Fotogalerie
6 fotografií

"Vždy dbala na to, aby bylo v ložnici zhasnuto a měla na sobě aspoň tričko," popsal Ivetiny rozmary jeden z jejích bývalých milenců.

"Nechtěla jsem být nikdy nahá. Myslela jsem si, že když odhalím všechno, bude po lásce," potvrzuje své někdejší vrtochy Iveta.

Názor změnila až s Pomejem, který už v počátcích vztahu nahlodal její sexuální ostych. Teď manželům v ložnici svítí všechny lampičky a Iveta přichází k loži už jen v rouše Evině.

"Někdy si vezmu podvazky a boty na jehlách," přiznává zpěvačka. Ta se k Rudému moři přijela pokusit o miminko.

"Než odletíme, určitě se nám to povede," doufá Iveta. "Nedaří se mi otěhotnět. Podle gynekologa jsem prý psychicky rozložená. Teplo a moře jsou ale nejlepší lék," věří Bartošová. Její euforie tak nakonec byla korunována rozhodnutím, které učinila na radu pyšného manžela. "Svléknu se, nemám co tajit!"