V ranních hodinách se k dalšímu kolu o výživné dostavil herec se svým právníkem Jiřím Brožem i jeho manželka Jana Šteindlerová, která po něm výživné vymáhá, s právničkou Jaroslavou Šafránkovou. Na chodbě soudního areálu na Míčánkách ale trávili čas zbytečně. Místo soudkyně Pavly Schütznerové je čekaly zamčené dveře.

Fotogalerie
4 fotografie

"Nikdo nám nedal žádné vysvětlení, proč nedorazila," řekla Blesku právnička Šteindlerové.

"Budeme čekat na další obsílku," dodala. Právníci manželů se v tomto případě poprvé dokázali dohodnout alespoň na tom, že počkají dvacet minut a pak opustí soudní budovu. Blesku se podařilo soudkyni zastihnout v její kanceláři u soudu.

"Měla jsem jednání v diáři až na 13. hodinu, muselo dojít k nedorozumění při určování termínu," vysvětlila.

I ona je zřejmě znavená neustálým protahováním případu. Den předtím se totiž u stejného soudu řešily "alimenty" pro Šteindlerovu manželku. V rámci jednání se probírala i facka, kterou herci manželka na začátku roku uštědřila na představení Divadla Sklep. Herec si to, že mu manželka nafackovala před jeho kolegy z divadla, nechal zdokumentovat i na policii.

"Při představení si dělal legraci z našeho syna Olivera a jeho akné. Po tom všem jsem to psychicky neunesla. A když jsem mu těch pár facek dala, cítila jsem zadostiučinění," řekla Blesku Šteindlerová, která řeší s manželem výživné od incidentu, kdy měl herec loňského 1. června potyčku se synem. Soud se ale stále táhne.