Proč nepřišli? Vždyť o smrti i pohřbu zpěváka, na jehož kontě bylo 700 písní, informovala snad všechna média. "Tím, že žil dlouhá léta na Moravě a do Prahy téměř nejezdil, a také kvůli své nemoci se řadě lidí vzdálil," vysvětlil Blesku zřejmě jediný pochopitelný důvod absence slavných osobností Lešek Semelka (62). Navíc přiznal, že řada zpěváků má právě v tyto měsíce dost svých "kšeftů".

291028:gallery:true:true

Jak Blesk zjistil, Václav Neckář (65) právě křtil svou desku a Hana Zagorová (62) zkoušela nový muzikál. Pohřeb v Přerově se jim do programu zřejmě nevešel…

Rodina i město Přerov přitom poslední rozloučení připravily důkladně. Čekaly se davy známých tváří. „Nedostala jsem žádné parte a vůbec jsem netušila, kdy má pohřeb,“ řekla Blesku Eva Pilarová (69).

"Dozvěděl jsem se to strašně pozdě,“"přiznal Blesku Jožka Černý (67). I Marie Rottrová (67) tvrdila, že ji nikdo z rodiny nepozval. Jediný, kdo přiznal, že mu parte dorazilo, a přesto nepřišel, byla zpěvačka Věra Špinarová.

"Nezvládla bych to. Měla jsem ho strašně moc ráda a pohřeb by mě zničil. Znala jsem Pavla od svých třinácti let, když jsem se do něj zamilovala," prozradila Blesku.