K soudu, který by o rozvodu rozhodl, pořád nedošlo, i když už se manželé spolu dohodli na všem včetně majetkového vyrovnání a péče o děti.

„Emoce už dávno vychladly, aspoň u mne. Teď už to je jenom na příslovečné rychlosti českého soudnictví,“ míní ironicky Hron, jenž očekával, že bude rozvedený do loňského léta. Manželka po něm údajně chtěla extrémně vysoké výživné, bavič se k tomu však nechce vracet a tvrdí, že nyní už mají ve všem jasno.

290975:gallery:true:true

„Majetkové vyrovnání máme dohodnuté, jsem ochoten manželce vyjít vstříc, vyřešili jsme i pravidla péče o děti. Syn u mě byl zrovna o víkendu, s oběma jsem byl na dovolené,“ prozradil Blesku bavič.

Hron měl v dobách své největší slávy měsíční příjem i 400 tisíc korun. Dva roky už se ale neobjevuje na obrazovce, a i když stále se svými zábavnými show brázdí Českou republiku, jeho peněženka už ve švech nepraská. Dokonce přijal i roli v muzikálu Kladivo na čarodějnice, ačkoli takové nabídky léta odmítal.

Jak vysoké výživné tedy nakonec bude platit? „Z etického hlediska není vhodné o tom diskutovat. Druhá strana o tom také nemluví. Je to ryze privátní záležitost,“ odmítá sdělit výši částky.