Ambicí stát se královnou krásy mělo na čtyř set dívek a jen dvanáct z nich se stalo aktérkami velkého večera, který se 28.2. uskuteční na pražském letišti.

KTERÁ SE VÁM Z MISSEK LÍBÍ NEJVÍC? HLASUJTE ZDE!

"Já osobně obdivuji každého, kdo si je svým tipem jistý a vsadí ve Fortuně na novou Českou Miss. A hlavně, tady o vítězství rozhoduje víc, než pouhé rysy tváře a ideální míry figury. Podstatný je i verbální projev, řekla Blesk. cz Františka Čížková.

Fotogalerie
12 fotografií

"Teď jen můžeme licitovat, který typ má asi u masového diváckého vkusu šanci. Nic víc. Ale i tak je zřejmé, že blondýny už nejsou jednoznačným symbolem krásy. Spíš naopak," dodala Františka!

Co si tedy Františka o dívkách myslí?

Beáta Bocková
Dvaadvacetiletá brunetka z Nového Jičína. Výrazná, univerzální tvář, které sluší ofina i vlasy z čela. Beáta zřejmě nadchne ty, jež slyší na půvab Demi Moore.

Zina Šťovíčková
Je z Nového Boru a je jí osmnáct. Vypadá velmi sexy. Má něco z Angeliny Jolie a také Jennifer Lopez. Z mého pohledu jedna z horkých favoritek.

Veronika Žídková
Jednadvacetiletá Veronika z Chrastu se jako jedna z mála blondýn do finále dostala. Severský typ, zajímavě říznuté oči, super figura. Kdyby byla lýtka o něco subtilnější, dalo by se mluvit o dokonalých proporcích.

Leona Čerešňáková
Narodila se před dvaadvaceti lety, pochází z Ostravy. Něčím mi připomíná charismatickou Jacqueline Kennedy. Oválný obličej, od sebe široko posazené oči, sexy rty. Zkrátka klasika, která věkem na půvabu neztrácí.

Nicola Mináriková
Osmnáct let, Hrobec-Károv. Nádherná hříva vlasů, líbivá tvář. Typická představitelka americké krásy typu Dallas. Takové ženy mají své obdivovatele bez ohledu na idol krásy, jenž momentálně panuje.

Julie Zugarová
Dvaadvacetiletá dívka z Dolních Bojanovic. Vodopád temných vlasů, latinsko – americká šťáva a pohled, kterému by i agent 007 těžko odolal. Na české poměry možná velká exotika.

Iveta Lutovská

Pětadvacetiletá sexbomba z Třeboně. Z mého, čistě subjektivního pohledu dost nudně líbivý, nijak dráždivý typ. Vstupenka do ráje pro starší movité podnikatele. I když ten rozdíl mezi pasem a boky je úžasný!

Tereza Šimsová
Ani jednadvacetiletá Terezka z Roudnice nad Labem nesplňuje současný prototyp sexy ikony. I ona uvízla kdesi v čase v kategorii nesmělých romantiček s očima daleko od sebe. .

Nicol Smetanová
Dvaadvacetiletá finalistka z Ostravy. Na Miss správně vyvinutá, na modelku trochu při těle… Prototyp moc hezké a jistě i hodné holky, která jednou zřejmě bude bezva maminkou…

Tereza Budková
Osmnáctiletá Terezka ze Sezimova Ústí má zřejmě taky dost velkou šanci na úspěch. Záleží na projevu, vizážistovi. Ale je to hezká, typově tvárná holka, sympatický typ brunetky.

Klára Rychtaříková
Devatenáct let, Litoměřice. Druhá blondýna z dvanácti finalistek s protáhlou tváří gotické Madony. Žádný velký drajv, možná romantika. Záleží na vkusu...

Hana Macková
Je jí dvacet, bydlí v Ostravě a jako jedna z mála mě upoutala. Není totiž onou klasickou krasavicí, ale vypadá na dívku, která slibuje zážitek. Připomíná mi mladou Ornellu Muti a držím jí palce v soutěži.

Co si o misskách myslíte vy? Řekněte nám to v diskuzi! Zajímá nás váš názor!