Lepší začátek měsíce února si hudební fanoušek přát ani nemohl. Prvního v Ostravě a druhého poté v Praze uctí tito Australané své vzory velkolepou podívanou. V rámci světového turné přivezou do Česka The Wall, legendární rockovou operu, od jejíhož vzniku uplyne letos neuvěřitelných třicet let.

The Australian Pink Floyd se dali dohromady, aby uctili mistry nejryzejší psychedelie. A ostudu těm skutečným 'Floydům' rozhodně nedělají. Všude ve světě platí za nejlepší revivalovou skupinu všech dob. Kromě dokonalého hudebního provedení je do posledního detailu vypilovaná také show - animace, lasery, obrazy a světelné efekty doplňují nafukovací 'příšerky'.

Fotogalerie
4 fotografie


Celá kapela a každé jejich představení je navíc nadšeně podporováno samotným Davidem Gilmourem, zakládajícím členem Pink Floyd.

V tuto chvíli mají za sebou australští Pink Floydi již 55 představení ve Spojených státech. Nyní se na ně může těšit Evropa a po roce opět i Česká republika. Hity jako Comfortably Numb, Hey You či Another Brick In The Wall rozhodně chybět nebudou!