Zpráva o tom, že Comeback končí, zaskočila i samotné herce. "Cože? O tom, že bychom měli končit, nic nevím. Od ledna točíme dál," řekl Blesku Dejdar.

Jenže podle informací Blesk.cz se mají dotočit zbylé nasmlouvané díly a s dalším pokračováním se už nepočítá.

"Comeback končí ze stejného důvodu jako pořad Přísně tajné - kvůli finanční krizi," řekl Blesku.cz zdroj z televize Nova.

"Do konce roku se odvysílají tři poslední díly. Od ledna do března mizí seriál z obrazovek. V dubnu uvidí diváci posledních šest dílů. Pak vedení rozhodne, zda se bude dál pokračovat. Nejvíce pravdědobná varianta je ta, že seriál definitivně skončí," dodal zdroj.

Fotogalerie
2 fotografie

Pro první sérii Comebacku bylo počítáno s dvanácti díly, které už jsou hotové. Předtočeno je i šest ze dvanácti dalších dílů pro druhou sérii. "Ta se bude vysílat počátkem příštího roku, tím pádem s Comebackem určitě počítáme," řekla Blesku tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Tomu odpovídají i slova Martina Dejdara. "Šestého nebo sedmého ledna začínáme s natáčením dalších dílů," prozradil Blesku herec, jemuž účinkování v tomto sitcomu pomohlo i k moderování Silvestra na Nově. "Práci si vybírám a tahle mě baví," dodal.

Podle zákulisních informací ovšem mají herci i štáb nasmlouváno pouze 24 pokračování a pak je čeká „padák“. "Další díly se točit budou, ale v tuto chvíli nechceme říct, kolik jich ještě bude. Zvažují se různé varianty vývoje programového schématu," mlží Fričová.

Výsledky sledovanosti přitom podle mluvčí nejsou vůbec špatné. Seriál získal v populaci nad patnáct let neuvěřitelných 1 208 000 diváků.