Tvrdí to hercův manažer Roman Roun. Martin Dejdar měl na Slovensku vystoupit v charitativní lední show s týmem HC OLYMP. Roun sepsal s organizátorem smlouvu, ten však pro zajištění akce nehnul ani prstem.

Manažer odhalil, že například v Žilině, kde měl hvězdný hokejový tým hrát 16. listopadu, vůbec o ničem neví. Roun se tedy rozhodl na organizátora, slovenského podnikatele Patrika Rista, podat trestní oznámení.

Fotogalerie
2 fotografie

Roun k záležitosti navíc dodal: "Nikdy by mne nenapadlo, že po podpisu smlouvy mám ještě ověřovat, není-li pořadatel podvodník. Nakonec jsem bohužel zjistil, že je to třeba." Rist měl před dvěma lety dokonce zneužít i jméno Dary Rolins.

Výtěžek z projektu, kterého se chtěly zúčastnit i další známé osobnosti jako Dominik Hašek, Aleš Valenta, Pavel Nový či Jiří Mádl, měl být věnován nadaci Emil, která pomáhá těžce postiženým dětem. Zbývá tedy doufat, že se pro ni na Slovensku najde jiný organizátor.

A co na to všechno řekl Martin Dejdar? Zpráva ho zaskočila: "Jsem v šoku, vůbec o tom nevím. Musím si to ověřit." Kvůli charitativním zápasům navíc herec odřekl pracovní nabídky v Čechách, přišel proto o několik dobrých ´kšeftů.´