Doufá sice, že se manželství podaří udržet, ale o odpuštění zatím neuvažuje. "Rozmyslím si to. Chce to čas," svěřila Blesku. "Hodně to bolí," dodala. Čenský i Kroupová se k setkání a něžnostem přiznali.

Oba však shodně tvrdí, že šlo jen o přátelskou schůzku. Polibek a objímání vysvětlují tím, že herec květinářku utěšoval, protože prožívá soukromou krizi. "Bude trvat dlouho, než nalezneme zase vzájemnou důvěru," konstatovala Čenská.


Dana Čenská: Odpustím mu?

Milostná avantýra Jana Čenského se zlínskou majitelkou květinářství Janou Kroupovou nebude zřejmě hned tak odpuštěna. Hercova manželku Dana trpí a cítí se zrazena.

Jan Čenský se sice snažil pletky s květinářkou vysvětlovat jakýmsi 'objetím útěchy', ale manželka o jeho slovech přesvědčena není. "Bolí to," řekla Blesku Dana Čenská. Milenci seděli uplynulý víkend v restauraci na Barrandově. Fotoreportéři AHA nafotili, jak se objímali a líbali.

"Bude trvat dlouho, než nalezneme zase úplnou pohodu a vzájemnou důvěru," konstatovala Čenská. "Naše manželství stálo doposud na pevných základech, nezbývá mi než doufat, že se je podaří udržet," pokračovala. Na otázku, zda manželovi odpustí, reagovala: "Rozmyslím si to. Chce to čas... Opravdových přátel v takových situací není moc. Ale ty, které mám, mě podrží. Mají mě rádi proto, jaká jsem, a ne proto, jsem Čenská, žena známého herce."

V pátek večer se Dana Čenská objevila ve Zlíně na 10. narozeninách automobilového prodejce. Zjevila se tak jako 'paní Colombová', neboť s Čenským na žádné akce zásadně nejezdí a málokdo ji zná.

"Nejsem tu rozhodně v roli, že bych muže hlídala. Přijala jsem pozvání majitele Ivo Valenty," vysvětlila. Manželé se sice občas usmáli, ale bylo patrné, že atmosféra mezi nimi není optimální.