Pohádkový princ Jan Čenský (47ú má milenku! Takovou informaci přinesl před dvěma dny deník AHA. Uplynulý víkend dvojici přistihli reportéři v pražské restauraci a poté v autě. Blesk atraktivní černovlásku vypátral!

Fotogalerie
2 fotografie

Jde o Janu Kroupovou (35), květinářku z centra Zlína. A sama popsala, jak se s Čenským seznámila. "S Honzou se známe již osm let z akcí ve Zlíně, které moderoval. Já jsem na nich dělávala květinovou výzdobu," přiblížila. „Naše vztahy nikdy nevybočily z běžných mezí, i když jsme občas v Praze zašli na kávu,“ pokračovala.

Uplynulý víkend jela do Prahy i s dcerou k rodině. "Sešli jsme se na Barrandově v restauraci," svěřila se Kroupová, která v daný moment řešila rodinné trable. "Dala jsem si koňak, Honza se mě snažil uklidnit a situaci rozebrat. Moje reakce byla spontání. Ještě mi chtěl ukázat nové auto a doprovodil mě domů. U dveří jsme se políbili. To je celé. Mrzí mě, že jsem způsobila hned několika lidem problémy," řekla Jana Blesku.

Sám Čenský o svém poměru mlžil. "Byla to zkratová reakce. Který chlap by nedal pusu a neobejmul dámu, když je jí do pláče? Pro moji ženu je to po devatenácti letech manželství velmi složitá situace. Doufám ale, že kvůli bulváru o rodinu nepřijdu," reagoval včera Čenský, který uváděl narozeninovou oslavu Synot auto a přijel poprvé i s manželkou.