A nezazpívalo tedy ani v Obecním domě na vyhlášení vítěze Mattoni Grand Drink. Show tak Italům "ukradla" Lucie Bílá (42).

Desetinásobná česká Slavice snad nikdy nebyla v lepší formě než teď, kdy má před rozvodem se svou velkou láskou Václavem Noidem Bártou (27). Rozhodla se to předvést i v Obecním domě, kde vystoupila v minišatech zakrývajících opravdu jen to nejnutnější. Pod lemem odvážného modelu už se Bílé rýsovala stehna, za která by se nemusela stydět patnáctiletá slečna. „Ona vůbec nemá celulitidu! Nevím, jestli je mini po čtyřicítce to pravé, ale jí to fakt sekne!“ šuškali si hosté galavečera.

Fotogalerie
8 fotografií

Organizátoři Mattoni Grand Drink tak mohli nakonec být pražské mlze vděční. Jak se Blesku podařilo zjistit, Ricchi e Poveri měli za vystoupení v Praze inkasovat 20 tisíc euro (kolem půl milionu korun). Těžko říci, zda by ovšem překonali zábavu, o jakou se postarala právě Bílá. Ta svým výkonem i kostýmem nakonec přehlušila i půvaby speciálního hosta večera, české topmodelky Hany Soukupové (22), která se svým manželem Drew Aaronem do Prahy přiletěla jen kvůli sobotnímu galavečeru.

Čtěte také:

Lucie Bílá nosí šperk od Alfonse Muchy

Přehlídka prádla: Bílá ukázala zadeček

Bílá si domů přivezla 2 chlapy, Noid se opil