Zatímco v případě horních vnad předvádějících slečen korunovala večer modelka Petra Faltýnová (30), o potěšení pro příznivce dolních ženských partií se postarala Lucie Bílá (42). Zpěvačka vystoupila snad v nejodvážnějším modelu své kariéry, zcela odhalujícím její dokonalý zadek!

Fotogalerie
6 fotografií

Jako první divákům nabitého karlínského divadla, kde se show firmy dovážející to nejlepší z dámského i pánského prádla konala, vyrazila dech Faltýnová. Zcela průhledný korzet s obrysy 'Eiffelovky' totiž Petřina ňadra odhalil v plné kráse.

Modelka si zřejmě může dovolit víc i díky tomu, že se před dvěma měsíci vdala. "Manželství je úžasný, Simon taky daleko míň žárlí," přiznala Blesku Petra, která svému manželovi Simonu Šteklovi včera odletěla za extra lukrativní zakázkou ve Španělsku.

To Lucie Bílá, která má krátce před rozvodem s Václavem Noidem Bártou, si po svém vystoupení na přehlídce vyslechla, že by se měla rozvádět častěji. V průsvitných háčkovaných šatech předvedla snad nejlepší figuru v kariéře. "Ty šaty mi poslala jedna fanynka, netuším, jak k nim přišla, ale zbožňuju je!" zářila Bílá.

Lucie Bílá: Ráda plivu na Noida. Více zde!