Zpěvačka pak následně předvedla svou vášnivou Carmen také v nočních pražských ulicích. Divadlo opustila kolem půl druhé zavěšená do dvou pohledných a exoticky vyhlížejících mladých mužů. Ti ji doprovodili až domů do Otvovic. Lucie je uprostřed noci neváhala pozvat k sobě. Když procházeli garáží, Lucie se s vlasatým kytaristou dlouze políbila! Jak jejich soukromý večírek poté pokračoval, se můžeme jenom domýšlet.

Nutno podotknout, že ani Noid neodešel s prázdnou. Je více než jisté, že druhý den ráno mu spol ečnost dělala slečna kocovina… Ačkoli Blesku tvrdil, že má rychlé spalovaní, snímky, jak posedává na obrubníku se svěšenou hlavou o množství vypitého alkoholu ledacos vypovídají.

Autor: 

"Měl jsem radost, tak jsem to trochu přepískl," přiznal Noid. Ten karlínské divadlo opouštěl včera v půl páté ráno jako poslední. A zcela neobvykle. Usadil se na obrubník silnice, obsah svého batůžku vysypal na zem a zoufale mezi peněženkou, klíči a doklady hledal svůj mobil.

Fotogalerie
7 fotografií

"Chtěl jsem si zavolat taxi," vysvětlil včera Noid s tím, že byl nejen fyzicky, ale především společensky unaven. Na premiéře Carmen jako Garcia exceloval, a tak se prý odměnil koňskou dávkou "ferrari ". Jde o Bártův oblíbený nápoj, kdy se míchají dvě deci vodky s deckou jahodového džusu. Je to prý výborné, ale leze to do hlavy.

A Lucie to ví, proto se skleničky ani netkla. Měla jiné problémy. Kostým odhalil modřiny na rukou a hosté premiérového mejdanu si začali šuškat, že ji před rozvodem asi zmlátil manžel. "Modřiny k mé roli patří. Bez nich to prostě asi nepůjde," vysvětlovala ale Bílá. Zvedaček, při kterých ji kolegové zvedají nad hlavu, si Lucie v muzikálu užije víc než dost. "Až mi je Lucky líto," netají Noid a upozorňuje: "Nikdy v životě jsem na ženu nevztáhl ruku."


Po premiéře Carmen se slavilo. A zatímco Lucie nepila a opouštěla divadlo v 1:30, Noid se upravil a "zavíral" ho až ve 4:30. Bílá se vydala na sever do Otvovic, Bárta na jih do Uhříněvsi. Carmen dovezli až domů dva muzikanti z muzikálu a Garcia si zavolal taxi a odjel sám. Chvíli mu sice dělalo problém najít peníze, mobil a přivolat si taxi, ale nakonec vše zvládl. Podle informací Blesku Bílá v pátek vstávala časně, Noid se probudil k maminčině obědu. Potom jeli oba do divadla a roztočili premiéru s číslem 2.