Kdysi obletovaný manžel zlaté Slavice se bude muset obejít i bez slavné polovičky. Nastartovaný život prominentního muzikanta ovšem něco stojí a příjmy nejsou tak jisté jako před pár měsíci. Hudebník už své výdaje redukuje, prodal motorku Honda VFR 750.

Noid si z Otvovic do rodného domu v Uhříněvsi převezl jen osobní věci a zmíněný motocykl. Ten už ale prodal známému, který za něj doplatí i leasing. "Kamarád měl s motorkou těžkou bouračku a přišel o nohu. To mě vyděsilo a už bych se bál jezdit," vysvětloval Blesku Noid. Důvodem by ale mohly být i nepříjemné splátky...

Co se týče terénního mercedesu v milionové hodnotě, Noid původně uvažoval o tom, že by zpěvačce auto, které pro něj pořídila, vrátil. Bílá mu ho ale nakonec přenechala. Tento luxusní vůz ale Noid podle našich informací chce prodat.

Jediné, co v majetkovém vyrovnání ještě zbývá, je zařízení hudebního studia, které má Noid stále v Otvovicích. To si časem plánuje nastěhovat do Uhříněvsi, kde žije s matkou a rodinou bratra Štěpána.

"Určitě bude lepší, když uvolním prostor. Nový přítel, kterého si Lucka určitě najde, by asi neměl radost, kdybych se tam objevoval," řekl Blesku Noid, který přiznává, že se po letech s Luckou musí postavit na vlastní nohy. "Díky Lucce jsem poznal spoustu lidí a získal kontakty a příležitosti, což by bez ní trvalo mnohem déle. Nebudu lhát, že za to nejsem vděčný. Musím teď o to víc dokázat, že něco umím i bez ní," říká. Má ambice skládat pro další interprety, psát hudbu pro divadlo i film.

Z manželství mu kromě automobilu zbyl jen rotvajler Arnold. "Budeme si ho střídat," tvrdil ještě nedávno Blesku Noid. Poté, co mu ale Arnolda před měsícem Bílá poslala z Otvovic taxíkem, zůstal u něj. "Lucka i Filip ho můžou kdykoli vidět," slibuje Noid.