Miss Zimbabwe byla nejbělejší Afričankou
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon
Nejbělejší Afričanka – Miss Zimbabwe
Když se řekne Miss Zimbabwe, každý si představí kandidátku černé pleti. Jaké bylo ale překvapení, když se letos přihlásila běloška Dimitra, reprezentující africkou zemi. „Moje mamka je Italka, takže jsem světlá po ní,“ vysvětlila Blesk.cz svůj původ.

Miss Thajska byla rozhodně nejhubenější finalistka
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejvychrtlejší postava – Miss Thajska
Devatenáctiletá reprezentantka Thajska byla jednoznačně nejhubenější dívkou letošní soutěže. I samotný moderátor večera Marc Nelson, který je miláčkem filipínských dívek, byl jejím vzhledem šokován. „Prosím tě, najez se!“ přál si moderátor.

Miss Německo překvapila statnou postavou
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejoplácanější křivky – Miss Německa
Dívka z Německa, která se dostala do Top 16, svým postupem překvapila mnoho fanoušků, ale i některé kandidátky. Němka Nel-Linda byla totiž oproti ostatním dívkám „tlustá“, což se projevilo zejména při promenádě v plavkách.

Miss Ruska měla nejkřivější nohy
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejkřivější nohy – Miss  Ruska
Krásná Natalie byla pro mnohé jednou z největších favoritek letošního ročníku. Věřili, že se dostane minimálně mezi prvních osm nejkrásnějších dívek. Jediným jejím problémem byla ale chůze. Nohy má totiž do tvaru X a to se také projevilo právě při chůzi. To jí bohužel zabránilo v dalším postupu.

Miss Súdán měla také nejkratší účes
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejmodřejší krev – Miss Jižní Súdan
Dívka z Jižního Súdanu se během měsíčního soustředění příliš neprojevovala. Byla tichá a nenápadná, přesto díky vlasům ostříhaným téměř dohola nepřehlédnutelná. V zákulisí a mezi místními novináři se dokonce šuškalo, že krátkovlasá Rachel pochází z královské rodiny.

Miss JAR se ukázala jako největší šprtka
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejnafoukanější dívka – Miss Jihoafrické Republiky
Běloška Tamerin přijela na soutěž dokonalé připravená. Téma ekologie měla nastudované kompletně od A do Z a dokázala s přehledem zodpovědět jakoukoliv otázku. Na ostatní dívky působila trochu jako „šprtka“, ale to Missku nechávalo chladnou. Přijela s jasným cílem zvítězit a byla si svým úspěchem téměř jistá. Obrovské zklamání přišlo ve chvíli, když nepostoupila dál z Top 8.

Miss Ukrajina měla s sebou největší tým
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Největší tým – Miss Ukrajiny
Reprezentantka z Ukrajiny si s sebou dovezla na letošní Miss Earth největší tým lidí. Po celou dobu ji doprovázel její organizátor, rodiče, kameraman, moderátor a kamarád. Ani taková podpora však Ievgenii nepomohla k úspěchu. Zklamaná Misska se po vyhlášení královny krásy zuřivě odlíčila, převlékla a s celým týmem během vteřiny zmizela.

Nejmlčenlivější dívkou byla Miss Mongolska
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejmlčenlivější dívka – Miss Mongolska
Půvabná Mongolka vynikala svou krásou i postavou, ovšem bylo těžké tuto dívku osobně poznat. Jako jediná totiž neuměla ani slovo anglicky a tak nebylo možné se s ní bavit. I přesto, že měla s sebou překladatele, nezapadla do týmu děvčat. „Je to škoda, myslím, že je to hodná a fajn holka,“ přiznala Blesk.cz Tereza Fajksová.

Miss Nizozemska
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejkratší chodidla – Miss Holandska
Modrooká kandidátka z Nizozemí si stěžovala na jednotné boty, které dívkám organizátoři dali. Shauny má totiž zdeformovaná chodidla. Nárt má velmi vysoký a prsty u nohou naopak velmi krátké. To ji znemožňovalo ladnou chůzi ve střevíčkách. „Je to diskriminace. Ptala jsem se jich, zda můžu mít vlastní boty, ale nedovolili mi to. V těchto se mi špatně chodí,“ svěřila se Miss Holandska Blesk.cz

Miss India bavila ostatní finalistky svými vtípky i vymyšlenou znakovou řečí
Autor: Miss Earth 2012/Tina Mozon

Nejroztomilejší dívka – Miss Indie
Jednoznačně nejroztomilejší a zároveň nejveselejší dívkou soutěže byla Miss Indie. Nejenže vynikala svým orientálním vzhledem, zaujala ostatní i svým humorem. Stále usměvavá Prachi bavila konkurentky vymyšlenou znakovou řečí a nepřestála si ze sebe dělat vtípky ani při samotném finálovém večeru. Exotická kráska se ale do užšího výběru nedostala.

Fotogalerie
53 fotografií