Tereza si s sebou poveze garderóbu z dílny módní návrhářky Miriam Janásové, která pro ni ušila patery dlouhé šaty a čtvery koktejlky. Dnes se nám modelka ukázala ve čtyřech róbách a nutno podotknout, že půvabná Tereza je v nich skutečně okouzlující. „Všechny šaty jsou nádherné a ve všech se cítím opravdu skvěle, je hrozně těžké vybrat, které budou ty finálové,“ svěřila se Blesk.cz Fajksová. Nám se ale podařilo zjistit, že se Tereza pokusí uchvátit porotu ve sněhově bílých šatech s hlubokým výstřihem.

Tereza s módní návrhářkou pracovala už dříve a její tvorba ji naprosto uchvátila. „V Miriam jsem našla spřízněnou duši a proto jsem neváhala ani minutu o tom, kdo z návrhářů by pro mě měl šaty ušít. Jediné přání, které jsem měla bylo, aby to byly vlající šaty. A to jsou všechny,“ prozradila Tereza. Svůj půvab prodá ale i v lososových šatech s korzetem, či ve žluté róbě s rajcovními průstřihy.

V bílých šatech se zlatým lemováním Miss Blesku doslova září a tak není divu, že pro finálový večer byly zvoleny právě tyto. Tereza se tak na chvíli promění v pohádkovou princeznu, kterou si vždycky přála být. Jestli ji právě tato róba pomůže na nejvyšší stupínek vítězek, se dozvíme už 24. listopadu.

Fotogalerie
10 fotografií