Gábina se netají tím, že takhle štíhlá, jak je teď, nikdy nebyla. "Před chvílí jsem se vážila na pokoji a mám 51 kilo. To jsem nikdy před Kristiánkem neměla. A přitom téměř nic nedělám, asi se stářím scvrkávám nebo je to zázrak," vtipkovala maminka čtyřletého syna, která si bez manžela a chlapečka jen s kameramanem Top Star magazínu vyrazila do Thajska, kde týden točila reportáže s finalistkami České Miss 2012.

"Je pravda, že se snažím jíst zdravě, pít hodně vody a přestala jsem pít svou oblíbenou irskou whiskey. Když alkohol, tak pivo nebo bílé víno. A hodně mi pomáhá cvičení pilates, které mě téměř zbavilo celulitidy a celkově mi zpevnilo nohy a břicho," prozrazuje Partyšová.

Gábina Partyšová v sexy tygřích plavkách
Autor: Foto: Jan Tůma

I když byla Gábina v Thajsku hodně pracovně vytížená, jeden den si vyhradila jen sama pro sebe. "Ráno začalo skvělou snídaní, pak jsem se od vizážistky Lucie Gibodové nechala lehce, plážově nalíčit, drinky s přáteli, chvíli jsem blbla v bazénu a nakonec masáž nohou. Prostě super den, který si ve svém pracovním kolotoči mohu dopřát zcela výjimečně," svěřila se.

A jak je to doopravdy s Gábininým bujným dekoltem? Nenechala si natajno udělat silikony? "Tak to opravdu ne. Chtěli bychom s Pepou ještě holčičku, takže mi to přijde zbytečné vyhazování peněz. Ale je pravda, že mám takové tajné triky, které vám zajistí perfektní dekolt a nikdo nepozná, že vše není pravé," usmívá se moderátorka.

Fotogalerie
8 fotografií