„Při výběru pozemku jsme preferovali dojezdovou vzdálenost do Prahy po D1 a pražském okruhu a lokalitu v blízkosti domova mé sestry a manželovy maminky. V žádném případě jsme nechtěli dům u hlavní silnice, ale ani v satelitu,“ vysvětluje výběr parcely v Petříkově Gábina.

Pozemek o velikosti 5 000 m² umožňuje rodině potřebné soukromí a klid. „Zároveň jsme ale součástí naší vesnice a blízko ruchu velkoměsta,“ pochvaluje si moderátorka.

15 místností, 4 ložnice

V kanadské dřevostavbě, která má 15 místností včetně čtyř ložnic, bydlí šest let. Vzhledem k tomu, že Gábina s manželem vlastní také byt v Praze, žijí v domě současně i její rodiče, kteří se starají o zahradu a tenisový kurt.

Při zařizování interiéru se manželé vzácně shodli. „Máme rádi minimalismus, takže u nás doma najdete jen šatny, vestavěné skříně a minimum nábytku.“

Čtyři sta metrů čtverečních užitné plochy je vybaveno moderním nábytkem. „Líbí se mi spíš hranaté tvary ve tmavém dřevě v kombinaci se sklem.“

Oranžové stěny zdobí díla od českých fotografů. V létě tráví rodina nejvíce času na zahradě s terasou, v zimě naopak v obývacím pokoji.

„Hodně jsem také s Kristianem v dětském pokojíčku, kde si společně hrajeme.“ V domě je rovněž bazén, který Gábina se synem využívá několikrát denně.

„Plavání mi dělá dobře na bolavá záda. Navíc Kristián se už naučil plavat sám.“

A jaké místo v domě má Gábina nejraději? „Zahrada, bazén, ložnice… oblíbených míst mám v domě víc. Jsem tu moc spokojená, žije se nám tady fajn,“ říká spokojeně sexy maminka.

RÁMEČEK

Kde: Petříkov u Prahy

Velikost domu: 400 m2

Počet místností: 15

Velikost pozemku: 5000 m2

Cena: cca 20 milionů

Fotogalerie
21 fotografií