"Je pravda, že po porodu syna Kristiána se cítím hodně dobře a myslím, že se mi i daří po pracovní stránce. Musím se pochlubit, že mi to i hodně lidí říká a můj manžel je na to hrdý. Místo, aby žárlil, že se okolo mě neustále točí muži, tak je pyšný, že má doma takovouhle samičku," prozradila se smíchem Gábina, která s postupujícím věkem nejenom zkrásněla, ale i zmoudřela.

Kde jsou ty doby, kdy se chlubila jaký kousek si pořídila do svého obřího šatníku, kolik stály sto padesáté luxusní boty anebo jakými šperky jí její manžel zase zahrnul. "Pochopila jsem, že utrácet za oblečení je zbytečné. Vzhledem k tomu, že denně jsem na nějaké společenské akci, tak je pro mě výhodnější si šaty půjčovat. Teď mám šatník zaplněný jen z půlky, protože jsem hodně věcí rozdala kamarádkám, ale do společnosti si málokdy vyjdu ve stejném modelu," tvrdí moderátorka, kterou jsme potkali v jednom butiku s oblečením kousek od nejdražší ulice v Praze Pařížské.

Partyšová v sexy modelech pózovala před objektivem fotografa Daniela Zahrádky. "Zamilovala jsme se Danových fotek. On umí dokonale vystihnout ženskou krásu a musím přiznat, že na jeho fotkách si připadám hezká a i můj Pepa je z nich nadšený," usmívá se moderátorka.

Fotogalerie
10 fotografií