V okolí domu často odpočíváme, a tak bychom ho měli dovést k dokonalosti. A k tomu nám pomůže multifunkční prvek Playstone. Z vaší zahrady udělá oázu klidu, ve které budete chtít s rodinou či přáteli trávit co nejvíce času. V kombinaci s dřevěnými, plastovými či skleněnými deskami se může proměnit v lavičku i stolek. Vyplníte-li tvárnice zeminou, vzniknou květináče, z nichž můžete vytvořit sestavy různých tvarů a velikostí. Zkrátka dokonalost sama!

Autor: Lias Vintířov

Vytvářejte různé sestavy

Díky tvaru rovnoramenného lichoběžníku si budete moci hezky vyhrát se sestavou. Z Playstone postavíte opěrnou i pohledovou stěnu nebo okrasnou zeď s členitým i hladkým povrchem. Pomůže vám zpevnit svah či vytvořit skalku. Bude sloužit jako betonový květináč nebo vysoký záhon. S přidáním dřevěných a plastových doplňků s ním také hravě vytvoříte lavičky, odkládací plochy i odpadkový koš!

Autor: Lias Vintířov

Široká nabídka splní představy o dokonalé zahradě

Playstone je k dostání ve 4 základních barvách - šedé, červené, okrové a hnědé. Na objednávku jej však lze vyrobit i v jiných barvách. Díky použití lehkého betonu, který je 100% přírodní a recyklovatelný, se s prvky Playstone manipuluje lépe než s tradičními betonovými tvarovkami.

Autor: Lias Vintířov

Nabídka LiaStone zahrnuje přes 20 druhů betonových dlažeb, které jsou k dostání v nových, moderních barvách a colormixech. K dispozici je i široká škála tvárnic pro stavbu opěrných stěn a betonových plotů. Nechybí ani nezbytné doplňky jakými jsou plotové stříšky, obrubníky, palisády, žlaby, úhelníky, schody a další prefabrikované výrobky.

Autor: Lias Vintířov

Chcete-li vědět o Playstone více, podívejte se na web www.liastone.cz, kde najdete i různé inspirativní příklady pro jeho využití.