Suroviny:
- 1 filet z kapra
- 1 vejce
- 1 malý šálek bramborového škrobu
- 1 větší cibule
- kmín, sůl, mletá paprika dle chuti
- 2 stroužky česneku
- 1 velký panák smetany
- 1 hrst nasekané petrželky
- troška oleje na smažení (lze péct i více dietně v troubě)

Autor: TV Prima
Dip:
- 1 zakysaná smetana light
- 1 snítka čerstvého kopru
- 1stroužek česneku
- trocha citronové šťávy
- 1 špetka soli
Postup:
Autor: TV Prima
Dip: Kopr omyjte, osušte a nasekejte nadrobno. Přidejte zakysanou smetanu, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Vše důkladně rozmíchejte vidličkou a podle chuti osolte a opepřete.

Autor: TV Prima

Autor: TV Prima

Autor: TV Prima

Autor: TV Prima
Zdroj: TV Prima