Především mimo sezónu

Bazénová krycí plachta je dobrým sluhou hlavně mimo koupací sezónu. Využít ji však můžete také během sezóny. V zimním období poslouží jako ochrana před spadaným listím a dalšími nečistotami. Kromě toho chrání bazén před mrazem a dalšími vlivy počasí. Skvělé je, že díky plachtě nemusíte na zimu vypouštět veškerou vodu, stačí ji odpustit jen po trysky a na jaře zase dopustit. Ušetříte nejen za vodu, ale také energii vynaloženou na čištění bazénu. A děti jistě ocení, že je bazén rychleji připravený na první koupání.

Jsou bytelné a vydrží dlouho

Plachta je perfektním řešením pro ty, kteří z nějakého důvodu nechtějí investovat do plastového zakrytí, nebo se jim zkrátka nezdá estetické. Pokud máte obavu z toho, že je plachta řešením na chvíli a navíc není zcela bezpečná, nemusíte mít strach. Naše plachty mají životnost až 15 let a vydrží zatížení až 100 kilogramů na metr čtvereční. To v praxi znamená, že po natažené plachtě může chodit dospělý člověk, aniž by se propadl. Nehrozí tak, že by se vaše děti nebo domácí mazlíčci propadli do prostoru bazénu.

Hlavní výhody plachet Jabor  

  • JSOU CERTIFIKOVANÉ - Produkty získaly certifikaci CZECH MADE jako jediné plachty v republice. Certifikaci uděluje Česká společnost pro jakost.
  • JSOU NA MÍRU - Plachta přesně kopíruje tvar vašeho bazénu, protože je vyráběna na míru. Vždy se počítá s dostatečným přesahem přes okraj kvůli ukotvení.
  • JSOU EFEKTIVNÍ - Plachty mají průtokové síto, které umožňuje průtok čisté vody. Na plachtě se tak netvoří vodní plochy, ale do bazénu se přes síto nedostanou nečistoty. Plachty jsou svařovány vysokou frekvencí, což je zárukou kvalitních svárů.
  • JSOU BEZPEČNÉ - Díky vysoké nosnosti udrží i dospělého člověka. Vy se tak nemusíte v kteroukoli roční dobu bát vypustit na zahradu děti nebo domácího mazlíčka. Přes plachtu do bazénu nepropadne.
  • JSOU EKONOMICKÉ - Plachty Jabor mají UV filtr, díky kterému se netvoří zelené prostředí v bazénu a po sezóně ho tak stačí jen vyluxovat a zakrýt. Vypouštět vodu lze jen po trysky a zbytek nechat na další sezónu. Navíc mají plachty životnost mezi 10 až 15 lety podle konkrétního materiálu.
  • ŠIROKÝ VÝBĚR – Kromě bazénových plachet se společnost zaměřuje také na plachty na pergoly či altány a vyrábí také mnoho druhů dalších krycích a stínících plachet. Pro zahrádkáře, zemědělská družstva či hasiče jsou k dispozici například vaky na vodu a jiné kapalné látky.

Autor: Jabor pro s.r.o.