Tree house stojí na hranicích – na kterých?

Jsme na hranicích příbramského a benešovského okresu, blízko Sedlčan. Před potokem Benešovsko, za ním Příbramsko.

Jak vás to napadlo? Řekl jste si, že máte strom, tak proč na něm něco nepostavit?

Možná to byl takový všeobecný sen, jako malí jsme lezli po stromech a chtěli jsme tam mít domeček, a tak jsem si řekl, že by to mohlo být splněné přání pro mnoho lidí. Zažít dům na stromě...

Z terasy dolů visí lano, k čemu slouží?

To je pro hosty, aby si ráno mohli v koši vytáhnout snídani.

Proč, když zrovna stojíme na sněhu, máme nad sebou palmové listí?

To je střešní krytina, která se u těchto staveb dost používá. Splyne to hodně s přírodou, imituje to palmové listy. Mimochodem, je to nehořlavé.

Uvnitř jsou čtyři postele. Jak to tu funguje s vodou?

Je tu taková malinká koupelna, kde je k dispozici v kanystru voda na základní hygienu, jsou tam i lavor a taky suchá toaleta. Ekologicky se pak to, co tam po lidech zůstane, likviduje v přírodě.

Vešel se i stůl... Ten má být pracovní, nebo jídelní?

Dle potřeby, děti si tam mohou třeba malovat, můžete tam samozřejmě i chvilku pracovat. Ale lidé sem jezdí kvůli přírodě, v tom domečku se zas až tolik nezdržují, využívají prostor na terásce, dají si jídlo v blízkém Strnadovském mlýně, podívají se do krajiny, na ovce, na koně, kteří tu pobíhají. V zimě je to také romantika, je to jeden z mála domů na stromě, které se dají vytopit. Ale zase se tolik nevyužije to venkovní prostředí. Ale když rádi vyjedete do zasněžené krajiny, je to zážitek přesně pro vás.

.