Robbie, jeho žena Ayda a děti Theodora, Charlton, Colette a Beau žijí pohádkový život v Los Angeles, v domě, který nabízí ničím nerušené soukromí a jedinečný relax. Nahlédněte "za plot" jedné exkluzivní čtvrti, kde má sídlo i jedna z "Kardashianek" Kylie Jenner...

VIDEO: Houseboat Richarda Genzera...

Video
Video se připravuje ...

Houseboat Richarda Genzera Videohub

Nemovitost má obložené foyer s točitým schodištěm a vykládanou dřevěnou podlahou. Vede do obývacího pokoje a jídelny a poskytuje působivý vstup do domu.

Obývací pokoj je prostorný a ze všech stran obklopený slunečním světlem díky velkým oknům na obou stranách. S krbem uprostřed, podlahami z tvrdého dřeva a řemeslnými prvky je jasné, proč Robbieho a Aydu tento prostor zaujal.

Knihovna má dřevem obložené stěny s vestavěnými policemi, útulné čtecí koutky a sedadla u oken a klenuté stropy. Robbie je totiž vášnivý čtenář!

Kuchyně šéfkuchaře se vyznačuje elegantním bílým a šedým dekorem, je vybavena ostrůvkem s pánvemi visícími nad hlavou uprostřed a závěsnými světly ze stropu. Tady se to ale musí vařit!

Dům zpěváka Robbieho Williamse
Autor: Zdroj: Profimedia

Prostorná jídelna má celkem 12 míst k sezení a nápadnou malebnou tapetu stromů nad vodou, také tu je oslnivý lustr visící nad stolem. Zpěvák zřejmě dobře ví, že se jí i očima. V hlavní budově je celkem osm koupelen, hlavní apartmá s vlastním posezením a krbem, oddělené koupelny i kadeřnický salon v jednom z  apartmá. Hosté se tu tak mají jako v bavlnce.

Další ložnice má přístup na soukromý balkon a také krb na dřevo a vlastní posezení...

Na zahradě je venkovní bazén lemovaný lehátky, je tu i jídelní stůl, děti tak mají o zábavu postaráno!

Dům zpěváka Robbieho Williamse
Autor: Zdroj: Profimedia

Uvnitř menšího domku u bazénu se nachází fitness centrum se zrcadlovou stěnou i s křesly pro zasloužený relax. 

Krásná zahrada má rozsáhlé trávníky a terasu s posezením stejně jako tenisový kurt, jezírko s kapry koi i okrasnou a užitkovou zahradu, kde si rodina může pěstovat vlastní produkty.

Na další časti sídla se můžete podívat ve fotogalerii.