Zkontrolujte květiny

Podle feng šuej přináší uvadající nebo uschlé květiny do vašeho domova negativní energii. Proto zkontroluje všechny vaše rostlinky a sušené květiny, nebo ty které už vypadají, že mají na kahánku, raději vyhoďte nebo nabídněte k záchraně na swapech, které najdete na sociálních sítích.

Smetáky a koše

Opíráte smeták o zeď a necháte ho tam, protože ho zítra i tak zase budete potřebovat? Velká chyba! Věděli jste, že takový smeták odložený u vchodových dveří odmete bohatství? Stejný efekt na naše finance mají i odpadkové koše. Proto koš raději ukliďte z dohledu do kuchyňské linky a smeták do komory.

Nesušte prádlo přes noc venku

Důvod je jednoduchý, zatímco ve dne proudí pozitivní energie, v noci je energie opačná. Dokonce se říká, že prádlo nasaje energii potulných duchů a svému nositeli pak přinese smůlu.

Autor: iStock

Pracovna

V pracovně nikdy nedávejte své spisy, šanony a složky na zem nebo pod stůl. Dbejte na to, aby byly uloženy v úrovni očí a nevypadly z polic. Pokud vám na ně na zemi někdo šlápne, vznikne negativní energie, která vám zničí veškeré pracovní úspěchy.

Ukládání nářadí

Vrtáky, šroubováky, kladiva, nože i nůžky mějte seřazeny ostrými hroty směrem od vás. Důvod je jednoduchý. Jakákoli špičatá hrana, která je na vás nasměrována funguje jako šipka s negativní energií.

Ložnice

V ložnici byste neměli mít žádná zrcadla, odraz symbolizuje více lidí a tím i nevěru, v podobě další osoby ve vaší posteli. Navíc zrcadla vyzařují energii, která narušuje vztahy spících osob, které odrážejí. Pokud se jich ale nechcete zbavovat, postavte si kolem postele nebesa, která vás před jejich odrazem ochrání. Naopak harmonii, plodnost a lásku vám zaručí dualita. Proto mějte vždy dvě přikrývky, peřiny, stolky i lampičky. To platí i pro singles, kteří tímto podle učení feng šuej připravují prostor pro svého budoucího partnera.

Autor: iStock

Otevřené police

Milujete dekorace v otevřených policích, nebo nemůžete žít bez knihoven? I tady dávejte velký pozor! Otevřené police totiž do místnosti vyzařují velkou spoustu negativní energie. Tu můžete rozbít buď namontováním dvířek, nebo zarovnáním knih přesně s hranou polic, tím se vynuluje proudění "smrtelné" energie.

Vše potřebné do vaší domácnosti najdete za výhodné ceny na našem Bazaru Blesk.