Zaplesají milovníci jednoduchého moderního vzhledu i retro kousků. Design se vrací ke kořenům původní poctivé nábytkářské výroby. Ať už holdujete minimalismu, nebo naopak hřejivému a útulnému designu, budete spokojení!

Kam se hodí masivní nábytek?

Jednoznačně téměř všude. Surové, minimálně opracované dřevo skvěle doplní industriální styl a prohřeje interiér plný kovu.

Fotogalerie
35 fotografií

Hladké opracované, ale oblé linie, třeba s momentálně velmi oblíbeným ratanovým výpletem, jsou jako stvořené pro retro bydlení. Sednou ale i boho stylu.

Precizní zpracování a čisté linie jsou určené zejména pro moderní minimalistický a skandinávský styl. Bez obav ho kombinujte s nábytkem v šedém nebo bílém provedení, přirozená krása masivu je tu především pro oživení.

Ve venkovském, resp. rustikálním stylu se vůbec nebojte barev. Tvrdá drahá dřeva by bylo škoda skrývat pod barvou, ale u měkkých dřev to má své opodstatnění. Příliš výrazná kresba dřeva např. u borovice, může působit v už tak zdobném stylu přeplácaně. Pro skandinávské a anglické pojetí jsou charakteristické neutrální tóny, ale pokud máte rády pastelové odstíny, směle do toho!

Originální nábytek za skvělé ceny najdete na našem Bazaru Blesk.