Nástěnka je pomocník, kterého máme spojeného spíše se školou nebo kanceláří. Dnes už však designová pestrost umožňuje povýšit ji na stylotvorný prvek našeho interiéru. Ať už si zařizujete pracovní koutek, nebo chcete ulehčit školní povinnosti svým ratolestem, nástěnka se určitě neztratí! Nástěnku můžete použít také na vystavení fotografií z dovolené nebo prvního školního dne svého potomka. Skvěle se hodí i na oddělení stolu, pokud zvolíte připevnění na hranu stolu.

Jak ji vybrat?

Velikost a způsob upevňování či zapisování poznámek volte podle svých potřeb a preferencí. Samozřejmě také podle prostoru na stěně, který máte k dispozici.

Fotogalerie
32 fotografií

K hravému skandinávskému designu se hodí korkové nástěnky nebo děrované desky, industriální i rustikální styl ocení kov, jen pokaždé v jiném provedení. Strohý minimalismus zase vhodně doplní jednoduché magnetické nebo skleněné popisovací tabule. V dětském pokoji se můžete odvázat a vybrat nástěnky ve tvaru mráčku nebo zvířat. Zkrátka, vyberte na míru sobě i svému interiéru.

Náš DIY tip: Magnetické tabule vám umožní psát poznámky křídou, případně připevňovat upomínky nebo rozvrhy pomocí veselých magnetek. Takový kousek si můžete vyrobit i sami! Stačí na zdi tužkou předkreslit obdélník či čtverec, vyznačit ho malířskou krycí páskou a následně vymalovat tabulovou magnetickou barvou.

Sháníte nástěnku za výhodnější cenu? Vyzkoušejte náš Bazar Blesk!