Přímořský styl miluji především pro svěží atmosféru, kterou vytváří. Vlastně si tu každý den připadám jako na dovolené. Nikdy se nenudím, naopak - často se nemůžu dočkat, až se vrátím z výletů domů," prozradil.

DNA jeho stylu jsou:

  • Jednoduché formy
  • Přírodní dřevo
  • Surové úpravy materiálů
  • Jednoduchá paleta barev

Modrá je dobrá

Autor: Westwing

Jak už to tak bývá, jeho styl ovlivnilo nejvíc jeho dětství. Což prozradil právě při návštěvě Westwing. „Celý můj život souvisí s vodou. Jako děti jsme se s bratrem učili plavat, věnovali jsme se windsurfingu a poté profesionálnímu kitesurfingu. Narodili jsme se ve Švédsku, kde je bílý přímořský styl přítomen v každém prázdninovém domě a bílá, poškrábaná podlaha byla něco, co jsme viděli každý den. Prorazit bílý interiér modrou je asi to nejlepší, co lze udělat. Modrá je moje oblíbená barva," prozradil.

Proto se celým jeho bydlením prolíná právě tento styl a různé odstíny modré barvy, kterou často doplňuje bílá. Rázem máte pocit, že jste se ocitli někde na Santorini.

Zařízení

Autor: Westwing

U Victora je vše doladěné do detailu. Nechybí krb, prostorná koupelna a dokonce ani velkorysá knihovna s žebříkem, která ve svých útrobách skrývá i překrásné dekorace. Tvar sedaček evokuje podpalubí lodi. Je ale jedna věc, bez které si Victor neumí představit svoje bydlení. „Pohodlná postel! To je věc, ke které se vždy rád vracím ze svých cest a jedna z věcí, na které se nedá ušetřit. Doma se potřebujeme dostatečně vyspat a užít si konec dne. Rád se vracím do své postele."

Podívejte se do velké galerie a nechte inspirovat jeho bydlením:

Fotogalerie
57 fotografií