Společnost 3-E je součástí největšího uskupení alternativních dodavatelů, skupiny Bohemia Energy. Uvedením nových služeb pokračuje ve využívání synergií, které jí toto spojení nabízí. „V okamžiku, kdy jsme u zákazníků 3-E zaznamenali zájem o fotovoltaické řešení pro domácnosti, byli jsme velmi rychle schopni nabídnout komplexní řešení, protože tuto kompetenci již ve skupině máme. A stejné je to nyní, kdy praktické služby, které nabízíme zákazníkům Bohemia Energy, zavádíme i pro zákazníky 3-E,“ říká Hana Novotná, PR manažerka 3-E.

Autor: Europe Easy Energy

Elektrikář bez starostí

S vytížeností řemeslníků, včetně elektrikářů, jsme se zřejmě setkali všichni. Řada lidí by proto uvítala, pokud by jim jejich dodavatel elektřiny spolehlivého řemeslníka našel a také ohlídal cenu jeho práce.

To nyní mohou využít právě domácnosti odebírající elektřinu od 3-E. Nejen, že jim obstaráme kvalitního elektrikáře z okolí, ale s novou službou eServis ELEKTŘINA získají ještě roční příspěvek na práci elektrikáře ve výši 3 000 korun. Mohou jej využít třeba na úpravu a revizi elektroinstalace, na zapojení sporáku, digestoře či bojleru, ale také na výměnu světel či zásuvek.

Autor: Europe Easy Energy

Servis plynového kotle zajištěn

Další novou službu, eServis PLYN, uvítají majitelé plynových kotlů, kterým tak ubude starost se sháněním technika na jeho pravidelný servis. Každoroční kontrolu totiž mají nyní zahrnutou v dodávce plynu.

„Revize kotle povinná není, ale kontrola spalinové cesty ano. Platný servisní dokument může hrát roli při případném vyjednávání s pojišťovnou o náhradě škody v případě řešení pojistné události," upozorňuje Hana Novotná.

Pravidelná kontrola a servis mohou být i podmínkou pro splnění záručních podmínek výrobců kotlů. A v neposlední řadě správně seřízený kotel může ušetřit několik tisíc korun ročně díky nižší spotřebě plynu.

Autor: Europe Easy Energy

Podpora zelené energie

Zájem o ekologii a šetrné chování k přírodě deklaruje čím dál více lidí. Zákazníci 3-E mají nyní díky službě Zelený certifikát možnost podpořit výrobce energie z obnovitelných zdrojů. „Neznamená to, že jim do zásuvky bude proudit jen zelená elektřina. Zcela transparentním způsobem tak ale podpoří výrobce čisté elektřiny a přispějí k lepšímu životnímu prostředí,“ dodává Hana Novotná.

Zelený certifikát si lze sjednat k jakémukoliv tarifu elektřiny, kdy cena za 1MWh se navýší o částku 36,30 Kč včetně DPH. Tyto finanční příspěvky pak jdou prostřednictvím systému Evidence záruk původu zcela na výrobu energie ze slunečních, vodních, větrných, bioplynových nebo biomasových elektráren. Systém také garantuje, že z obnovitelných zdrojů bylo vyrobeno právě tolik elektřiny, kolik zákazník spotřeboval.