Nikdo se vás nebude ptát, na co peníze jsou 

Ať si chcete celou částku půjčit na auto, nebo z ní uhradit i další výdaje, nebude vás nikdo zpovídat. Jedná se totiž o bezúčelový úvěr, takže nemusíte dokládat účty ani faktury, jak s ním naložíte je 100% na vás. To vám dává nejenom svobodu v rozhodování, ale také v čerpání vyšší částky, pokud si nejste jisti výslednou cenou vozidla.

Schválení půjčky je hotové do 5 minut  

Nezáleží, jestli zrovna na peníze spěcháte, či plánujete s předstihem. Pracovníci posuzují každou žádost ihned po přijetí a během chvíle vám pošlou odpověď, jestli a kdy peníze dostanete. Obvykle to netrvá déle než 5 minut, takže nemusíte více řešení současně, ale postačí vyčkat, než vás poskytovatel půjčky kontaktuje.

Úvěr na auto bude vyplacen do 10 minut  

Jakmile je žádost schválena a doložíte všechny potřebné dokumenty, dělí vás od získání už jenom h. Hned poté vám pracovníci úvěr na auto převedou na účet. To obvykle netrvá déle než 10 minut, jelikož dnes většina bank podporuje tzv. okamžité platby. Takže i v případě, že máte konto u jiné instituce než poskytovatel, bude převod rychlý.

Ručení ani zástava majetku není nutná  

Ať potřebujete na auto desítky nebo 150 tisíc korun, nevyžaduje poskytovatel nebankovní půjčky nic jiného než základní údaje. Nemusíte si tak shánět spolužadatele, ručitele, či dokonce zastavovat majetek. Odpadne tím zbytečná administrativní zátěž a žádost o úvěr bude vyřízena za pár minut.

Co je potřeba k získání půjčky na auto  

K úspěšné žádosti stačí splnit pouze minimální požadavky, k nimž patří: plnoletost (min. 18 let), doložení kopie osobního dokladu (nejlépe OP), a vyplnění formuláře, aby mohl poskytovatel ověřit vaši totožnost. Pak už jen stačí doložit příjmy (nebo je nechat zkontrolovat přes výpis z účtu) a vyčkat pár minut na vyhodnocení. Jakmile to bude hotové, přijde vám SMS a email.