Blog Soni Malinové vás vtáhne a nepustí. Autorka se mu věnuje víc než deset let a za tu dobu vzniklo nepřeberné množství článků doplněných fotografiemi, v nichž čtenářům dává nahlédnout pod pokličku práce bytové designérky.

Fotogalerie
15 fotografií

Vedle dokumentování zvelebování vlastního bydlení nabízí mnoho tipů na originální DIY tvorbu, představuje inspirativní osobnosti (ať už to jsou architekti, umělci nebo spisovatelé), sdílí své zkušenosti s produkty, zve na výstavy a kulturní akce a píše o zážitcích z cest. Všechno tohle je podáno nesmírně upřímnou formou, takže máte při čtení pocit, jako by k vám promlouvala kamarádka.

Soňa vystudovala keramickou školu a již v devatenácti si otevřela vlastní ateliér s keramikou. Posledních 12 let se věnuje hlavně navrhování interiérů a nábytku. Připravovala televizní pořady Chalupa je hra a Bydlení je hra. Má slabost pro přírodní materiály a doplňky přírodou inspirované. Zamilovala se do švédského variabilního nábytku String, který se snaží dostat i do českých domácností prostřednictvím svého e-shopu www.krystalshop.cz

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

 

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení květen 2021 Czech News Center