Rekonstrukce domu bývá všeobecně velkou výzvou, zvláště když jste na celý projekt sami. Mladí manželé Rumlovi proto poslali do redakce časopisu Blesk Bydlení vzkaz, ve kterém popisovali plány modernizace jejich staršího řadového domku. Rekonstrukce byla v plném proudu, ale žádný pokoj ještě nebyl dokončen.

Protože je ložnice srdcem domova, rozhodli jsme se manželům pomoci společně s ASKO – NÁBYTKEM a designérkou Gabrielou Hámovou ze studia Design Friendly. Jako dárek získali výherci roční předplatné časopisu Blesk Bydlení. Ložnici v hodnotě 100 000 Kč jsme Veronice a Vladimírovi ušili na míru.

Malý prostor, velký potenciál

Malý pokoj v přízemí řadového domku vybavený nábytkem z 80. let volal po rekonstrukci. Pro moderní manželský pár byl nevyhovující a zastaralý. Cílem proměny byl prostor, ve kterém se budou Veronika s Vladimírem cítit dobře a který bude zároveň odpovídat požadavkům mladého páru. Protože Vladimír často pracuje z domu, přál si mít v ložnici i pracovní prostor.

Designérka Gabriela Hámová zvolila pro novou ložnici styl plný přírodních materiálů a barev. V pokoji se totiž nachází velké okno přímo do zahrady. Zajímavá tapeta v zeleném odstínu dodala ložnici punc dokonalosti. Moderní dekorace interiér ozvláštnily a rozjasnily.

Do ložnice se díky správně zvolenému rozmístění nábytku vešel jak rohový stůl, tak velká skříň a odpočinkový prostor.

Ložnice vašich snů

Spánkem každý stráví až třetinu svého života. Proto je důležité dopřát si kvalitní spánek, při kterém si skutečně odpočinete. Vliv na jeho kvalitu má nejen matrace, ale také prostředí. Odborníci z ASKO – NÁBYTKU to dobře vědí. Poradí vám s výběrem správné matrace, roštů, postele a doplňků, bez kterých se kvalitní spánek a správná ložnice neobejdou. 

Darujte sobě a svým blízkým zdravý spánek. V ASKO – NÁBYTKU vědí, jak na to.