Směrem z ulice dům od architekta Camerona McNalla připomíná nadměrně velký květinový vzor od umělce Andyho Warhola. V podobném duchu se nese i podoba interiéru, který architekt navrhl pro sebe a rodinu. Cílem prý bylo vytvořit domov jako živý zážitek, který by odrážel lásku k umění, architektuře a designu. 

Dům je z větší části obložen hliníkovým kompozitním materiálem ACM, který byl vyřezán pomocí CNC technologie. Fasáda přitom neslouží jen jako umělecký prvek, ale funguje také jako efektivní stínění. 

Uvnitř vily jsou celkem čtyři ložnice a čtyři koupelny, které se od sebe liší výraznou barvou dlaždic. Stavba je navržená jako vysoce ekologická. Vytápí ji dvě vysoce účinné topné a chladící jednotky, samozřejmostí jsou okna a dveře s dvojitým sklem. V celém domě je instalováno LED osvětlení. Při stavbě byly použity barvy a lepidla s nízkým obsahem VOC. Šetřit vodou pomáhají úsporné toalety s nízkým průtokem, propustné dlaždice a zásobníky na dešťovou vodu. Nechybí ani ekologická izolace a schopnost rychlého nabíjení pro elektromobily.

Majitelé mají k dispozici také střešní terasu o rozloze 243 m2 s vířivkou vyhřívanou plynem, která nabízí soukromí a výhledy do širokého okolí.

Fotogalerie
28 fotografií