Architekti navrhli interiér domu v Osace jako jednolůžkový pokoj, který obsahuje úhlové platformy. Ty plní více funkcí a jsou spojeny spirálovitou sekvencí dřevěných schodů. Pozoruhodné řešení má svůj důvod. Investoři si přáli mít volně propojený prostor, který jim umožní být stále v kontaktu bez ohledu na to, kde se právě v domě nacházejí.

Budova je velká přibližně jako dvoupodlažním byt. Uvnitř se nachází řada úhlových podlah, které vytvářejí vyhrazené funkční zóny uvnitř interiéru.

Každá z různých úrovní je zvýšena 70 centimetrů nad úrovní níže. Tento výškový rozdíl umožňuje, aby podlahové povrchy fungovaly dodatečně jako stoly nebo police.

Platformy se od vstupní úrovně spirálovitě zdvihají vzhůru po dvou stranách prostoru. Sbíhají se v centrální obytné oblasti a pak znovu odbočí a stoupají k dvojici střešních teras.

Pomocí kombinace dvou spirál architekti dokázali vytvořit v domě několik cest, které umožňují přizpůsobit prostoryzměnám v životním stylu klienta.

Základem pro dům je nosná ocelová konstrukce, která nese 13 samostatných podlaží. Sedm je zavěšeno na střešním trámu, dalších šest je zvednuto na ocelových trubkách čtvercového tvaru.

Podlahy plošin jsou konstruovány pomocí jednoduchých ocelových nosníků. Každá úroveň je propojena krátkou sadou kroků s černým kovovým rámem a dřevěnými povrchy, které přinášejí teplý, přirozený detail do jinak minimálního interiéru.

Terasy jsou přístupné z hlavní ložnice a koupelny v horní části domu. Propojeny jsou také s centrálním obývacím prostorem.

Mimochodem umístění domu v hustě osídlené rozvíjející se čtvrti přimělo ateliér navrhnout design, který zohledňuje pravděpodobnost, že kolem budou postaveny vysoké budovy. Půdorys budovy se proto rozšiřuje téměř k obvodu pozemku a střešní terasy poskytují venkovní prostory s optimálním vystavením slunečnímu světlu.

Fotogalerie
16 fotografií