Malý domek do lesa je plně přizpůsobitelný a může být postaven podle specifikace domácího majitele během 4 až 6 měsíců na libovolném místě. Výchozím bodem pro konstrukci modelu A45 je kabina s rámem ve tvaru A, jejíž šikmé střechy a úhly stěn umožňují snadné odvádění dešťové vody a zjednodušují konstrukční proces.

Aby návrháři maximalizovali využitelnou podlahovou plochu, zachovali čtvercový půdorys, který doplnili střechou svírající 45 stupňů. Výsledkem této geometrické alchymie je hranolovitý objem, který z některých úhlů vypadá jako krychle, zatímco z jiných jako věž. Vnitřní prostor stoupá téměř do výšky 4 metrů.

Interiér je zosobněním severského minimalismu, který ztělesňuje pojem "hygge". Paleta přírodních materiálů a odstínů nastavuje barevný tón: masivní borovice pro exponovaný dřevěný rám, Douglasova jedle pro podlahové desky a přírodní korek na stěnách odkazují na krásu lesů, které se nacházejí venku a vytvářejí prostředí pohodlí a eleganci.

Kompaktní interiér o rozloze 17 metrů čtverečních zahrnují obývací a jídelní prostor s elegantním kamny, malou kuchyňkou, koupelnou s cedrovým lemováním a klenutým nábytkem. Skandinávský estetický vzhled kabiny doplňuje eklektický výběr ručně vyráběného nábytku.

Namísto výstavby základů, které by vyžadovaly použití těžkých strojů, dům sedí na čtyřech krátkých betonových pilířích pro optimální podporu. Sama konstrukce domu je založena na montáži prefabrikovaných modulů na místě. Všechny materiály 100% recyklovatelné, včetně dřevěného rámu, stěnových modulů, podkladu a trojúhelníkového okna od podlahy ke stropu. Dům je zcela napájen solárními panely, takže ho můžete umístit prakticky všude.