Online z volby české Miss 2013
Datum:
 
22:37

Pohledem na trojici nejkrásnějších Češek (uprostřed Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová, vlevo druhá Lucie Kovandová a vpravo třřetí Monika Leová) se s Vámi loučíme a děkujeme za pozornost při textovém on-line přenosu z finále oblíbené soutěže.

Neodcházejte však od svých monitorů, na Blesk.cz pro Vás připravujeme řadu dalších informací nejen o nové královně krásy ;-) Už teď si můžete přečíst třeba Františčinu módní policii z červeného koberce ZDE

 
22:32

A je to tady. Českou Miss 2013 se stává Gabriela Kratochvílová, šťastné číslo sedm a jediná soutěžící s krátkými vlasy.

22:30

Na pódium přichází legenda italského filmu Ornella Muti. Korunuje novou Českou Miss 2013. Libor Bouček ji složil poklonu a dodal, že je skvělé stát kousek od ní, zatímco jeho matka prý pořizuje společnou fotografii do rodinného alba.

22:28

Českou Miss World 2013 se stává finalistka číslo 3 Lucie Kovandová. Může se těšit z titulu a pomyslného druhého místa v letošním ročníku soutěže Česká Miss.

22:24

Libor Bouček právě ukončil hlasování a na pódium přichází Miss Earth Petra Fajksová v doprovodu ředitele obsahu deníků Blesk a Aha! Radka Laina. Ten vyhlásil novou Blesk Česká Miss Earth - stala se jí soutěžící číslo 4 Monika Leová! Skončila tak na 3. místě.

22:18

Za libozvučných tónů, které vydávají "stradivárky" pod rukama nadějného houslisty Petra Matějáka, se na pódium vydaly finalisty k honosných večerních róbách.

22:13

"Aktuální Český Slavík je můj předskokan," popíchl Karel Gott z pódia Tomáše Kluse. V dobrém rozmaru pokračoval - poprosil o teplé barvy na pozadí. "Já mám nejradši červenou... a kontralift modré," poprosil režii a s barevnými motýli v pozadí vystřihl píseň S tebou vždycky přijde máj.

22:02

Do trochu jiného žánru pak večer nasměrovaly krásné finalistky. V drahých korzetech se producírují na známou muzikálovou píseň o Mackiem Messerovi. Podívejte se na video ze zákulisí, když finalistky oblékly korzety poprvé.

 

VIDEO
Video se připravuje ...
IMAGE
22.00

Na pódiu se objevil i Tomáš Klus, který vyfoukl posledního Zlatého Slavíka Karlu Gottovi. Zazpíval poupravenou píseň Panenka.

21:58

"Ženská krása je velmi rozmanitá a pro každého muže je subjektivně jiná," přiznává populární herec Miroslav Donutil. Roli porotce však bere zodpovědně. Aby také ne, jinak by mu totiž ředitelka soutěže Michaela Maláčová pořádně dala!

21:49

Na Gangnam Style, který má mimochodem na Youtube již skoro 1,5 miliardy zhlédnutí, se přece jen dostalo. V posledním medailonku jej s filipínskými dětmi tančila poslední z finalistek, podle Libora Boučka nejohebnější z finalistek Andrea Kolářová. A teď už půjde pomalu do tuhého!

21:35

Letmý pohled do publika. Pozornosti fotografů Blesku neunikli ani vnadná modelka Lucie Králová a politik a bývalý hokejista Jiří Šlégr. Leoš Mareš s Petrou Faltýnovou pak na sebe házeli rozpustilé pohledy

21:24

Exkluzivní video od našeho hvězdného týmu. Vyhraje Českou Miss 2013 blondýna, nebo bruneta? Slavné osobnosti odpovídaly. Podivejte se ZDE, stojí to za to!

21:19

Představování finalistek přerušila hudební vložka, o kterou se postaral Ondřej Brzobohatý. Zazpíval píseň z muzikálu Jesus Christ Superstar.

21:03

Libor Bouček právě vyzpovídal finalistku číslo 1 Markétu Břízovou. Dostali se i k tématu cvičení. O tom pro Blesk.cz promluvil na Filipínách i samotný Bouček. Podívejte se na video!

VIDEO
Video se připravuje ...
20:55

První vítězka večera je známá! Českou Miss posluchačů Rádia Frekvence 1 se právě stala dívka číslo 7 Gabriela Kratochvílová.

Co si o Gábině myslí redaktorka Markéta Reinischová, která všechny dívky poznala na soustředění na Filipínách? "V každém finále Miss musí být dívka s krátkými vlasy. Ale doposud se nikdy nestalo, aby vyhrála. A zrovna Gábině, která má jeden z nejkrásnějších úsměvů, bych to přála. I když tohle by možná bylo házení hrachu na zeď. Její chytré hlavy by byla škoda na nošení korunky."

Další Markétiny komentáře k jednotlivým finalistkám čtěte ZDE

20:42

Komu vlastně můžete posílat své hlasy? Tady je seznam finalistek: 1 Markéta Břízová, 2 Denisa Grossmannová, 3 Lucie Kovandová, 4 Monika Leová, 5 Kristýna Schicková, 6 Anna Avakjanová, 7 Gabriela Kratochvílová, 8 Alena Prešnajderová, 9 Zuzana Juračková, 10 Andrea Kolářová

Jedna z těchto krásných se stane novou Českou Miss 2013! Při kliknutí na jméno finalistky se Vám zobrazí video s jejím rozhovorem pro Blesk.cz! Svou favoritku pak můžete podpořit na čísle 906 02 10, když zašlete SMS ve tvaru M (mezera) a číslo své favoritky.

20:37

Libor Bouček teď lehce zklamal diváky. Finalistky na úvod nebudou tančit Gangnam Style, Harlem Shake, ani se nevrhnou na zápasy v blátě... Zklamání však bylo jen dočasné, právě začala promenáda v plavkách!

20:26

O tom, že jde o hvězdný večer, nemůže být pochyb. Vedle Marie Rottrové usedli mezi porotci čestná porotkyně Ornella Muti, Miroslav Donutil, seriálová hvězdička Martin Kraus a samozřejmě i ředitelka České Miss Michaela Maláčová. Moderátor Bouček pak do čestné lóže pozdravil i Dagmar Havlovou, která včera oslavila 60. let.

20:19

Slavnostní večer otevřel svým vystoupením Jiří Korn, po něm se již své průvodcovské role ujal Libor Bouček. A hned se pustil do vtípků.

Podle Boučka je nový ročník České Miss výjimečný i tím, že má mnohé podobné s nedávnou přímou volbou prezidenta. I do České Miss dorazila jedna z finalistek z Vysočiny, další pak prý připomíná Tomia Okamuru. Narážel přitom na krásku s vietnamskými kořeny Moniku Leovou. Že to nemyslel vážně, je jasné na první pohled.

20:11

Českou Miss již tradičně pořádá Michaela Maláčová, která k dnešnímu večeřu řekla: "Máme krásných deset nových tváří, takže si myslím, že je na co se dívat. Je to takový večer, na jaký nikdy v životě nezapomenou." Pro Maláčovou je však situace přece jen trošku jiná - tentokrát soutěž pořádá těhotná. Čeká již čtvrté dítě! Rozhovor s Maláčovou čtěte ZDE

20:04

Na krásné dívky a také na svou moderátorskou konkurenci Libora Boučka se přišel podívat i Leoš Mareš. Samozřejmě jak jinak než v doprovodu okouzlující Petry Faltýnové. Čtěte ZDE Nechyběla však ani Marešova expřítelkyně Gábina Dvořáková.

19:55

Mezi hosty slavnostního večera nechybí řada celebrit. Více o hvězdných příchodech letošní České Miss ZDE Polibek čtenářům Blesk.cz poslala loňská miss Tereza Chlebovská.

19:49

Novou Českou Miss pak korunuje legendární italská herečka Ornella Muti. I ta již dorazila do Karlína. Pravou Ornellu jsme vyzpovídali při příletu do Prahy. Prozradila, jaký je recept na nestárnoucí krásu, proč do Česka dorazial s růžovým přelivem, ale i to, že si v minulosti nechala udělat plastiku! Čtěte ZDE + VIDEO

19:45

Ale teď už vzhůru z teplých krajů zpátky do české zimy před Hudební divadlo Karlín. Na červený koberec totiž dorazily slavní hosté! Třeba Dagmar Havlová s dcerou Ninou, nebo módní návrhářka Blanka Matragi

19:41

Společně s Liborem Boučkem, ale i naším hvězdným týmem, vyrazily finalistky České Miss v rámci příprav i na Filipíny. A také z exkluzivních fotek Jana Tůmy je patrné, že se máme na co těšit.

Pro nedočkavé pány i dámy fotky finalistek v plavkách u moře ZDE

19:38

Letošní finalistky České Miss za sebou mají náročné přípravy. Vše přitom směřovalo ke dnešnímu večeru. Na snímku se v šatně vyfotily jen v plavkách s moderátorem Liborem Boučkem, který bude průvodcem večera namísto loňské dvojice Jaro Slávik - Gábina Partyšová.

19:33

Drobný návrat do minulosti - Českou Miss 2012 se v loňském roce stala Tereza Chlebovská. Dnes večer však vybíráte její nástupkyni.

19:32

Jedno je už předem jisté - bude to pastva pro oči! Blesk vyrazil i na generálku soutěže, ze které Vám přinášíme drobnou ochutnávku. I když to nebylo na ostro, finalistky České Miss úsměvy rozhodně nešetřily. Jedna z nich se však na konci večera bude smát nejvíce. Máte už Vy svou favoritku?

19:30

Vítáme Vás u on-line přenosu ze soutěže Česká Miss 2013. Desítka finalistek se dnes večer utká o korunku nové české královny krásy.

Než se však dozvíme jméno vítězky, čeká nás v Hudebním divadle Karlín večer plný zábavy, slavných hostů a pikantních informací ze zákulisí, které pro Vás zjišťuje přímo místě na náš hvězdný tým Markéta Reinischová - Thomas Kruchina.