tímco ještě v úterý pobýval v japonském Tokiu (s kolegyní Cameron Diaz se zúčastnil premiéry filmu Knight and Day, pozn. red.), ve středu už točil na pražském Vyšehradě jednu ze scén čtvrtého pokračování Mission Impossible.

I když na filmařském "place" strávil téměř dvanáct hodin, večer se svým doprovodem vyrazil do pražských ulic. Z hotelu Four Seasons došel pěšky na Karlovům Most. Přestože přejít most trvá sotva deset minut, Tomovi cesta na druhou stranu Vltavy zabrala téměř půl hodiny. Slavného herce každou chvíli zastavovaly skupinky turistů, kteří chtěli autogram nebo společnou fotku. Pro usměvavého Toma nebylo nic problém, nikoho neodmítl, naopak se každého žadatele jako správný rodilý Američan zeptal: "How are you?"

Lehká večeře za težký prachy

Po zdolání Karlova mostu Cruisovy kroky zamířily do vyhlášené luxusní restaurace Kampa Park, kde polévka stojí 245 korun, předkrmy startují na 445 korunách a nejdražší hlavní jídlo - halibut pošírovaný v olivovém oleji s černými lanýži nebo srnčí hřbet s mačkanými batáty stojí 895 korun. Lahvička neperlivé vody, kterou Cruise tak hojně popíjel při své poslední návštěvě Prahy, ho vyšla na necelou stovku.

Po večeři, která skončila před půlnocí, se herec vydal do svého hotelového apartmá, protože od rána opět točí.

Fotogalerie
11 fotografií