Tom Cruise několikrát opakoval scénu, při níž si sundaval a nandaval brýle a bundu, za kterou by se nemusel stydět tak před dvaceti lety... Po druhé hodině odpolední z místa filmování odjel.

Vyšehradská brána, u které se dnes natáčelo, zřejmě představovala vstup do vojenského objektu, nejspíše v Rusku. Herci, kteří před ní stáli na stráži, byli totiž oblečeni v ruských uniformách.

Hollywoodského herce teď čekají dny plné práce. S filmovým týmem totiž musí natočit spoustu scén. Od rána do večera bude filmovat v exteriérech po Praze a Mladé Boleslavi. Slavný herec se dokonce ujal i role producenta snímku. Pod režisérskou taktovku si snímek vzal Brad Bird. První plný natáčecí den v Praze zřejmě bude o víkendu.

Minulý týden i s rodinou

Cruise českou metropoli a hotel Four Seasons svou přítomností potěšil už před pěti dny. Podle informací Blesku tu chtěl dokonce zůstat, než se začne natáčet další díl Mission Impossible, ve kterém ztvárňuje roli agenta Ethana Hunta. Jeho žena Katie Holmes (31) ale měla důležité pracovní povinnosti na Broadwayi, a tak pár i s jejich čtyřletou dcerou Suri odletěl zpět do Ameriky.

Minulý týden si hollywoodská hvězda v českém hlavním městě prohlédla například Hlavní nádraží v centru města a vršovické nádraží. Tom zašel i do bývalé čističky odpadních vod v pražské Bubenči.

Podařilo se vám vyfotit Toma Cruise? Pošlete nám vaše úlovky na tip@blesk.cz

Fotogalerie
23 fotografií