Farma

Reality show o milion korun Od 24. 6., po – čt a ne 20:20, Nova

Jak to dopadne, když se 12 lidí různého věku a profesí uzavře na farmu vybavenou jak ve středověku, tedy bez elektřiny, vody, ledničky? Jak si poradí s úkoly, které jim zadá farmář? V průběhu jednotlivých dílů se bude samozřejmě vyřazovat a vítěz dosáhne milionové výhry. Moderátorkou je Tereza Pergnerová. Blesk: Česká verze úspěšné reality show. Ale dívat se na ni skoro každý den v hlavním vysílacím čase?

4 svatby

Reality show o cestu snů, od 25. 6., po – pá v 18:30, Nova

Čtyři nevěsty a čtyři různé svatby. Která z nich ji bude mít nejkrásnější? Půjdou si po krku a budou si dělat naschvály. Každá totiž musí obodovat svatbu své soupeřky a ta s největším počtem bodů vyhrává luxusní svatební cestu snů. Blesk: Princip bodování je stejný jako u primáckého Prostřeno. Dosáhnou unylé nevěsty sledovanosti o prázdninách nevysílané Ulice?

Co ještě na Nově uvidíme: Dokonalý svět (po 21:20). Především ženy bude bavit Michelle, která vládne tvrdou rukou a drsným humorem v módní redakci časopisu Grace. S Ozzákem můžete zapařit v seriálu Comebac (út – čt 21:10) a po vrahounech pátrat s Kriminálkou Las Vegas (út 21:20). Dalším hitem má být seriál Chlapci a chlapi (st 21:00, od 27. 6.)

Zákon a pořádek

Krimi seriál, od 6. 7., pátek 20:05, Barrandov

Elitní jednotka detektivů z New Yorku se specializuje na sexuální delikty. Jejich pátrání je náročné, riskantní a někdy na samé hraně zákona. Blesk: V Midsomeru už jsou zřejmě všichni vyvražděni, v New Yorku je lidí ještě pořád dost.

Jules Verne: Tajuplný ostrov

Od 2. 7., pondělí ve 20:05 , Barrandov

Ze zajetí uprchne pětice seveřanů vedená Cyrusem Smithem. Jejich balon je v bouři zničen a uprchlíci se zachrání na pustém ostrově v Tichém oceánu. Blesk: Jeden z lepších francouzských seriálů. Jen obraz bude horší, od jeho vzniku už uběhlo 39 let.

Co také na Barrandově uvidíme: Co jiného než Vinnetoua (každou sobotu od 20:05), dále seriál Záhadný ostrov, komedii Dovolená po francouzsku a sci-fi Hvězdná brána.

Fotogalerie
9 fotografií

Chalupáři

Legendární seriál z Třešňové, neděle 20:00, ČT1

Legendární seriál režiséra Františka Filipa s Jiřím Sovákem, Josefem Kemrem a Jiřinou Bohdalovou o tom, jaké to je, když si revizor ve výslužbě pořídí chalupu i s nájemníkem. Blesk: Česká klasika, která neomrzí ani 37 let od natočení.

Nesmrtelná Angelika

Romantická série, sobota 21:30, ČT1

ČT odvysílá celou řadu filmů o Angelice. Legendární kráska Michèle Mercier si pro životní roli musela odbarvit své tmavé vlasy na zrzavo! Blesk: U televize bude slzet nejen stará Škopková z filmu Slunce, seno, jahody…

Co také na ČT uvidíme: Seriály Proč bychom se netopili (st 20:00) nebo Hraběnky (út a čt, 20:00). V Poště pro tebe (st 20:55) se podíváme na další osudy účinkujících.

Léto s Italem

Recepty sladké Itálie, úterý 21:20, Prima

Návrat Emanuela Ridiho bude velkolepý. Mistr kuchař diváky provede po slunné a voňavé Itálii a bude se hodně a dobře vařit. Mimo jiné se vypravíme i na jeho rodný ostrov Elba, kde byl dříve v exilu Napoleon. Blesk: Co myslíte, mluví Manu pořád tak roztomilou češtinou?

VIP Prostřeno

Vaření s osobnostmi, od 25. 6. po-čt 20:00, Prima

V první sérii vaří Jiří Pomeje, Agáta Hanychová, Martina Gavriely a Eva Decastelo. V dalších sériích, (celkem jich je osm), se mezi sebou utkají např. hvězdy rodinné ságy Cesty domů nebo nového seriálu Obchoďák. Blesk: Prima se rozhodla, že diváky v létě prostě uvaří!

Co také na Primě uvidíme: Každou sobotu od 20:00 bude Prima family vysílat českou filmovou klasiku (Tajemství hradu v Karpatech, Nezlobte dědečka) a v neděli hollywoodské trháky (Pearl Harbour, Zelená míle). V pondělí od 21:20 pak Prima vysílá nový publicistický pořad Na vlastní riziko. Bude rizikové i jeho vysílání, nebo se u něj naopak dobře pobavíme?

Tip nejen pro chlapy

Olympiáda: Stručně řečeno - ještě že je letos v létě olympiáda. Nepřetržitě ji můžeme sledovat od 26. července na ČT2 a ČT4. Olympijské hry končí 12. srpna.

Tyhle pořady mají prázdniny

Už tradičně se na Nově v červenci a srpnu nevysílají dvě seriálové stálice, které naprosto pravidelně bodují v žebříčcích sledovanosti. Po prázdninách se ale jak Ordinace, tak Ulice vrátí. Na Prima family si dává pauzu seriál Cesty domů a na ČT se musíme obejít bez Vyprávěj a Zdivočelé země.